Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
dizajn je ok specifikacije nisu lose ali ova ravna testatura mi se nimalo ne svidja Prijatno iznenadjenje je kamera koja je 5mpx i ima i autofokus konacno je nokia shvatla da su kamere od 2 mpx prevazidjene.Kao sto sam reko prilikom kupovine ovog telefona bi obrati opaznu na ovu ravnu testaturu jer vec imam n76 sa slicnom takvom i ne omgu reci da je pogodna za kuckanje poruka.
Ovaj telefon izgleda mnogo dobro i neodoljivo podsjeća na 8800 telefone! Ako bude ispod ili oko 300€ definitivno će biti best-seller. Savršen sekundarni telefon!
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Mnogo neverovatno nestvarno dobro izgleda Čak mi je lepši i od arte serije!
Ali nedovoljno dobre karakteristike za moj primarni fon...
I cena ne bi trebala biti veća od 6300 kada se pojavio
Ako je ravna tasstatura kao na u800 onda je ok, ali ako je kao na v3 i n76 onda nije ok
svi pricate da je dobar za rezerni telefon a meni nije jasno sta mu fal ida bi bio i primarni? Ima ok funkcije i cak vise nego ok jeste da nije symbian ali garantujem da ce vecina ljudi koja se odluci da kupi ovaj telefon koristiti ga kao primarni.A koliko vidim testatura je slicna kao na n76 znaci mao teze ce da bude za one koji vole SMS mada na sve covek moze da se navikne .Ja sam se naviko na moju n76 tak oda nije neki problem-problem je prvih 3 meseca kad ce da vas testatura izludi ako ga do tad ne zamenite necete ni posle.
P.S. a st ose cene tice svi znmo da kad dodje kod nas bice astronomska a posle nekog premena sasvim pristupacna jer nema symbian.
kapoerista90, slažem se ali svi su bili slični po karakteristikama i izgledu (6300, 6300i, 6301, 6500c)...JEdini 6700 donosi dovotarija i odličan dizajn u odnosu na 6300
Sto se tice gps nesto sam jako skeptican da ce biti iole upotrebljiviji od onog prisutnog na c905...
A tel kaa tel je meni skroz ok,cak sta vise rado bih ga posedovao...
Ne videh kolika mu je baterija...
Baterija u 6700 je jaca nego ona u 6300/i.
Ova je Li-Ion 960 mAh (BL-6Q), a ona u 6300/i je Li-Ion 860 mAh (BL-4C).
Ko zna mozda potraje duze nego na starijoj braci!?
naslednik 6300 je 6303 sa 3 mpx itd ps ja otvori temu ali nisam mcekivao da si je nzavao 6300 ov naslednik haha ali ok nije ni moja tema za brisanje Ps cana aparata ce biti 235 evra
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.