Problem sa sacuvavanjem sms poruka

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
SuperShilja
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 01. Jan 2007. 18:14

Problem sa sacuvavanjem sms poruka

Post od SuperShilja »

Dakle, problem je sledeci

kada sa mog telefona Nokia 1650 posaljem bilo kome sms, na ekranu tog ko je primio se odmah pojavljuje poslata poruka i od ponudjenih opcija stoji samo "ok" nakon cega poruka nestaje, ne sacuvana u imboksu (kao flash poruka, stim shto mogu da pishem vishe od 70 karaktera, kao standardni sms).
ne mogu da biram da li cu sms ili flash bilo gde, a u telenor servisnom centru su mi rekli da nije problem do njih.
istu karticu kada sam ubacio u josh par telefona, deshavalo se isto, a na par drugih je radilo normalno

nadam se da ste me razumeli i da cete uspeti neku korisnu informaciju da mi date :)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

SuperShilja, u kom telefonu je bila kartica pre nego što si je ubacio u 1650? Možda je u tom prethodnom telefonu postojala opcija za Flash SMS i da je SIM katrica sačuvala to podešavanje i sad ga primenjuje. S obzirom da u 1650, kako kažeš, ne postoji opcija da to biraš onda to ne možeš ni da isključiš... Pošto postoje telefoni sa tom opcijom, pokušaj da nađeš neki od njih, ne znam napamet koji su to telefoni, ali verovatno neko na forumu ima takav telefon pa će nam javiti... Ubaci karticu u takav telefon i pokušaj da isključiš tu funkciju...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

SuperShilja, Ninolina, to su novije s40 nokije,pocevsi od 6233 preko 6131,pa do ovih najnovijih 3120,6500 c ili s....
Mada nesto mi je sumnjivo da sim kartica moze da sacuvo to... :uhuh:
D500&E71

SuperShilja
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 01. Jan 2007. 18:14

Post od SuperShilja »

Pre 1650, kartica je bila u 3220 (gde je radilo sve ok), pa u 1600 (gde je bio isti ovaj problem sa porukam kao i na 1650)

jpivan
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 26. Avg 2011. 14:50

Post od jpivan »

Imao sam isti problem, zamenom SIM kartice u MTS-u (ostao isti broj) PROBLEM REŠEN! Telefon je Nokia 1209.

Odgovori