Zasto je zakljucana tema o N80? (diskriminacija??)

šta Vam se sviđa a šta ne, šta biste promenili da ste admin sajta?
ilkebgd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Dec 2008. 05:42

Zasto je zakljucana tema o N80? (diskriminacija??)

Post od ilkebgd »

Ulazem zalbu sto ne moze da se pise na temi o N80!! pretpostavljam da je tema zakljucana... :ohmy:

Link: http://mobilnisvet.com/forum/viewtopic.php?t=9283

Ok, pomislio sam prvo mozda je tako jer se radi o malo starijem modelu, koji je izasao pre 2-3 godine, ali onda vidim teme o npr. N73 pa cak i o N70... ne samo da nisu zakljucane nego su cak na pocetku stranice i stavljene medju lepljive??? :uhuh: :blinky: :unsure: a radi se o modelima koji niti su noviji niti imaju bolje karakteristike od N80, cak naprotiv, pogotovo N70... a da i ne pominjem sto N80 ima Wifi i extra rezoluciju ekrana o cemu ova dva mogu samo da sanjaju... 8) dok je tema o N80 zakljucana, nije medju lepljivima i nalazi se na pitaj boga kojoj stranici, negde bogu iza nogu... :smutny:

Primetio sam zaista apsurdnu stvar- da neki vlasnici N73 (koji su brojniji) nevidjeno pljuju po N80 u stilu N73 zakon, N80 krsh, mnogo losija itd... i to ne samo ovde nego uopste po internetu... pa se pitam da li je tu rec o nekakvom pro-N73 anti-N80 lobiju :D i diskriminaciji N80-ice (i N80IE) i nas njenih vlasnika? :unsure: :D
Samsung SGH I780 (Win Mobile 6 Pro) + LG Kp100 Ruby

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

ilkebgd, koliko vidim tema uopšte nije zaključana ...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Tema nije zaključana, ali kada uđem u temu o N80, forum se ponaša kao da nisam ulogovan, tj. umesto Odjavi se [ tehno maniac ] piše pristupi :?
Nokia C6

ilkebgd
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od ilkebgd »

Nemoguce je napisati post na toj temi, tj. odgovoriti na nju, moze bilo ko da kaze da nije (zvanicno) zakljucana ali to mu dodje na isto kao da jeste... :? Tehno maniac, i meni pokazuje kao da nisam ulogovan kad sam na toj temi a cak i ako pokusam da (ponovo) "pristupim" ne vredi, izbaci me iz teme i vrati me na pocetnu stranicu foruma...

Tako da, tema je u svakom slucaju a neki nain zakljucana ili je na neki nacin sabotirana iako nije zvanicno zakljucana... :? :uhuh:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ne mogu ni ja, kad pokusham da citiram zadnji post iz te teme jednostavno me izvaci... :?

ilkebgd
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od ilkebgd »

Pa da, upravo tako Dexter, al evo malopre sam primetio da su to otklonili, sad je moguce normalno odgovoriti na temu, sto sam i uradio...

Zahvaljujem sto ste otkljucali temu... :)

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

ilkebgd, tema nije bila zakljucana - da je bila zakljucana bila bi obelezena sa "katancem". Postoji neki problem sa linkom iz tvoje prve poruke. Ako na temu odes preko tog linka ponasa se kao sto je opisao tehno maniac. Ako koristis sledeci link, sve je ok.

viewtopic.php?t=9283&highlight=Nokia+N80

uporedi sa linkom iz prve poruke:

http://mobilnisvet.com/forum/viewtopic.php?t=9283
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

ilkebgd
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od ilkebgd »

:? :unsure: E sad mi nista nije jasno, ista tema, a odjednom postoje 2 razlicita linka, valjda je tema nakon sto sam se pozalio prekopirana da bi moglo da se odgovara na nju... :roll:

u svakom slucaju ja sam pre koristio pretragu i dobijao sam samo onaj link gde se ne moze odgovoriti na temu...

a sad postoji i ovaj drugi link gde je sve ok...

bilo kako bilo neko od modova/admina je resio problem i to je to, zahvaljujem... :)

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

ilkebgd, nisu to dva razlicita linka i nista nije prekopirano. U pitanju je potpuno isti link (ili tacnije php skript) samo sto u linku koji si postovao nedostaju argumenti iza 9283 - &highlight=Nokia+N80.

Zasto se tako ponasa pojma nemam - verovatno je neki problem sa bazom.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

tomas.hokenberi, ne, to što si dodao samo znači da će Nokia N80 biti obilježena boldovanim ili obojenim fontom, gdje god se našla u tekstu.

Problem je sledeći (već sam objasnio na par mjesta u ovom podforumu) što kad se kuca www.mobilnisvet.com/forum (i nastavak ako je u pitanju podforum, tema i slično), korisnik ostaje ulogovan, dok kada se kuca mobilnisvet.com/forum (bez www) forum uvijek izbacuje login.

Ovakvo neko objašnjenje (logovanje sa i bez www) bi trebalo staviti kao sticky ;)

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Да не отварам нову тему поставићу питање овде.
Зашто је тема за 6220с закључана?
:?
Слобода или смрт

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

bestboy, privremeno zbog hejtovanja
Kada budu odmerene kazne za učesnike i obrisani postovi biće otključana ponovo
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 30. Jan 2009. 20:46

Post od NemanjA^ »

Daddy Yankee, hm... Taj problem je možda oko cookie podešavanja Foruma ...
Nokia 5800XM

Odgovori