Nokia Multimedia Converter 2.0
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Nokia Multimedia Converter 2.0
nesto radim pogresno verovatno.....otvorim program,ubacim mp3 fajl koji treba da se konvertuje u recimo AMR i kad kliknem na convert otvori se conversion progress i nista vise se be desava...u cemu je problem?
Ex Sir_Oliver
Trebalo bi da je do programa mada
...........mozda je i mp3 u pitanju! Ali opet reinstaliraj program pa ponovo probaj......to ti je moja preporuka :!:

Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.
- srdjoraj
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 30. Avg 2004. 00:28
- Kontakt:
Ja mislim da ps suite konvertuje mp3 fajl u format koji telefon može da pročita. Pričam za ps suite za nokia 6600. E sad ne znam koji ti telefon koristiš?
Ja prvo isečem mp3 fajl na delove koji mi trebaju a onda samo preko ps suit-a prebacim u telefon i gotova priča.
Ja prvo isečem mp3 fajl na delove koji mi trebaju a onda samo preko ps suit-a prebacim u telefon i gotova priča.
Jedino još ja imam dial-up modem!