Koliko godina imate?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- gajic_ivan
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
- :: iPhone 7 Plus
- Kontakt:
Koliko godina imate?
Cisto me interesuje koliko nama Srbima treba da postanemo profesionalci na polju mobilne telefonije, iliti sa koliko godina se postaje izvrsni poznavalac ove oblasti...
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
@ sasa ns
nisi u parvu
sve mobilne telefone koje sam do sad imao sam iskljucivo sam zaradio, sem sagem rc820 koji sam dobio na poklon

nisi u parvu
sve mobilne telefone koje sam do sad imao sam iskljucivo sam zaradio, sem sagem rc820 koji sam dobio na poklon
dr tako je medjutim tu je jedan veeeeliki problem, mi u ovoj zemlji nemozemo da se skolujemo na adekvatan nacin`Dr. Nick Riviera` napisao:
- Ima dosta 'mladih nauchnika' koji ce mozda u buducnosti neshto pametno i uraditi po pitanju telekomunikacije...

- outlaw
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 02. Dec 2004. 14:46
- Kontakt:
Vidi, vidi, nema "penzionera na ovom sajtu... E pa to je baš lepo, mada sam ja pre dva meseca prešao ovu granicu 25-26 godina 

Dobrodošli na najluđe diskusije na Internetu - www.zafrkancije.co.yu/forum
Mirko, čast izuzecima, naravno... Većina "tinejdžera", da tako nazovem osobe ispod 18 godina, u ovoj zemlji ipak teško da ima priliku da pre 18-te godine zaradi dovoljno para da kupi samostalno neki dobar telefon (a na ovom forumu posetioci mahom imaju skuplje telefona, koji se nikako ne uklapaju u sliku "zaradio pre 18-te" ili "kupio od skromnog džeparca")...
Moje skromno mišljenje. Ne ljutite se.
Moje skromno mišljenje. Ne ljutite se.
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Ja vam dođem ovde kao "stariji brat"...
Outlaw, definiši "penzionera"?
Slažem se sa Saletom, a takođe se može diskutovati i o načinu na koji je neka mlađa osoba zaradila pare, no, nećemo o tome. Mi ovde patimo od, kako na zapadu vole da kažu, "sindroma siromašnih zemalja" - neko možda sutra neće imati šta da jede, ali će nekako kupiti sebi skuplji telefon...
Što se tiče upućenosti i poznavanja tematike, ovde je vrlo šareno društvo, ali ono što je bitno je da međusobno razmenjujemo znanje i informacije, pa to celu priču diže na viši nivo.

Outlaw, definiši "penzionera"?

Slažem se sa Saletom, a takođe se može diskutovati i o načinu na koji je neka mlađa osoba zaradila pare, no, nećemo o tome. Mi ovde patimo od, kako na zapadu vole da kažu, "sindroma siromašnih zemalja" - neko možda sutra neće imati šta da jede, ali će nekako kupiti sebi skuplji telefon...

Što se tiče upućenosti i poznavanja tematike, ovde je vrlo šareno društvo, ali ono što je bitno je da međusobno razmenjujemo znanje i informacije, pa to celu priču diže na viši nivo.

● PRAVILA FORUMA ●
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak