Siemens S55

borjan
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 30. Avg 2004. 17:25

Siemens S55

Post od borjan »

Za sve osobe koje vole da kucaju dosta sms poruka,a pogotovo se to odnosi na brzo kucanje,imam dobar savet.Ako ne zelite da gledate kako vam se tastatura raspada posle velikog broja napisanih poruka,manite se ovog telefona.Ovaj mobilni imam vise od godinu dana i pokazalo se da nije za sms manijake.Prvo mi je ispala tastatura br.2,posle jedne vibracije bukvalno je iskocila iz lezista,a posle su poceli i ostali dugmici da se klate.ja pomislih,ma dobro,verovatno samo treba da se uglavi.Malo sutra.Kod nas to jos ne znaju da poprave,obisao sam sve zive servisere.Sva sreca,taj primerak doneo je cale iz Moskve,pa sam tamo kao "reklamirao" i oni pristase da poprave.A ja u medjuvremenu uzeh isti taj mobilni od caleta,kupio ga je u Beogradu.Da vas ne smaram - epilog je isti,Opet taster br.2,opet klacenje,ali ovog puta - popravka u Moskvi ce kostati 40$.Zato,moj savet,ucite se na tudjim greskama,bezite od ovog telefona ako kucate dosta poruka.

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Shto jeftiniji telefon to nizi kvalitet... (staro pravilo)

Mozda bi pomoglo kad bi se samo zamenila maskica. :?
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Gandalf
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 01. Sep 2004. 16:17

S55 Obrisati stari address book?

Post od Gandalf »

Dragi moji, dobih S55 na koriscenje i potrebno mi je da iz njega obrisem stare unose u phone i address booku, pa posle da unesem svoje sa SIMa. Da li neko zna kako da obrisem mrske mi brojeve i slovca :?:

Aca
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 29. Dec 2003. 16:57

Post od Aca »

Nisam te tacno razumeo, ali pod Options kad udjes u Adress book imas opciju Delete All, klikni na to i trebalo bi da obrises sve unose. Najverovatnije ce ti traziti Phone code koji je po defaultu 1234 ili 12345, nisam tacno siguran. To bi bilo to.

DJ_Boris
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
:: Samsung Note 8
Kontakt:

Post od DJ_Boris »

Taj kod je za Nokiu, siemens nema svoj fabricki kod, nego se definise prvi put kad neko upise neki kod. Ako je prethodni vlasnik negde iskoristio taj kod morao ga je i definisati, a to ces tesko pogoditi... A bez veze je zbog toga flesovati telefon... Onda ti preostaje da brises jedan po jedan kontakt... :?
.:Amazonka:. - Prodaj brzo, kupi lako! https://amazonka.rs/

Ferrari F430
Banned
Pridružio se: Sub, 23. Okt 2004. 09:08

Post od Ferrari F430 »

To je tačno,ali ja imam s55,i zaista nemam problema.Telefon je zaista dobar,nema šta.Ima i bluetooth,što i noviji telefoni nemaju.

kiki
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 04. Feb 2005. 12:39
Kontakt:

maska za S55

Post od kiki »

Da li se moze menjati maska na S55, tacnije ne cela maska, bitna mi je samo tastatura jer su mi dvojka i nula u fazi raspadanja...a primetio sam da to nije samo kod mene problem! Video sam vec dosta istih modela s55 sa ovim problemom! :? Mnogima su i otpala dugmad, ne znam da li ikako postoji mogucnost za promenu tastature! :?:

Troublemaker_88
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 15:35

Post od Troublemaker_88 »

Odgovor je ne, jer je kućište, tj. skoro svaki deo njega pravljen od različite plastike, tako da maski nema.
Pa sad.....pogledaj avatar i znaces koji tel. imam !!!

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa dobro maske....ali ja sam chuo od mnogo ljudi kako se zale na tastaturu....i mnogi su je urnisali...tako da verovatno postoji mogucnost da se ta tastatura sredi nekako.... :? :roll:

Odgovori