Ja ne mogu da zamislim da mi standardni fon potraje duze od mesec dana pre nego sto pocnem da zelim da moze da uradi ovo ili ono. Za sta pored telefoniranja i slanja poruka vi najvise koristite svoje pametne telefone? Sta od aplikacija imate instalirano na njima, a da pritom te aplikacije zaista koristite?
Evo ja cu da iznesem svoj primer:
Docs to go - prilicno mnogo pisem u pokretu,i u any given moment imam jedno dvadesetak word fajlova na fonu.
Windows Live messenger - Nije mi bas uvek ukljucen, ali dok sam u pokretu cesto ovim putem komuniciram sa nekim ljudima za koje znam da su skoro uvek online, ali se retko kad javljaju na telefon.
WeatherBug - samo ime kaze. Vremenska prognoza. I to prilicno precizna i redovno azurirana. Na BlackBerry uredjajima kreira sopstvenu aktivnu ikonicu koja prikazuje temperaturu i vremenske uslove.Jedan pogled svako jutro,i znam sta se desava napolju

Mobipocket Reader - Tu i tamo, kad me smori slusanje muzike u putu na posao i sa posla, uzmem pa izlistam neku elektronsku knjizicu.
Facebook - Svi znamo za sta sluzi....obilato ga koristim. S nekim ljudima takodje uglavnom ovako komuniciram, jer pre vide svoj FB account, nego sto pogledaju poruke na fonu.
Medija Plejer - Nista fancy, standardni plejer na BB radi sasvim dobro. Pusta muziku i pusta DivX, sto mi je sasvim dovoljno.
YouTube - Opet samo periodicno koriscena aplikacija, ali zgodna da se ponesto pogleda na brzinu. Ulovim sebe cesto da kad mi neko isprica za film, ja se bacim na nju da pogledam trejler, ili kad cujem za neki novi bend, potrazim odmah da cujem kako to zvuci.
Blink - Sitan ali koristan programcic. Koristim ga da status LED na Stormu koristim za razlicite dogadjaje, tojest da mi razlicitim bojama prikazuje dolazeci poziv, propustene poruke ili mailove, kao i propustene pozive.Nezamenljivo za situacije kad fon treba da je na silent profilu.A i lepo izgleda

BB Tran - Instant prevodilac.Korisno za putovanja i situacije kad bas ne mogu da se setim nekih reci.
Eto, to je to sa moje strane. Fali mi jos samo da se pojavi neka funkcionalna navigacija za Storm. Izvinjavam se ako je bilo ovakvih tema, ali smatram da ce biti interesantno da vidimo na koji nacin koristimo svoje uglavnom skupo placene igracke, osim za ono za sta ocigledno sluze, a to su pozivi i poruke