hocu da kupim novi tel.trenutno nosim htc tytn 2 i smara me ts strasno tel je ok ali...\treba mi nesto sa full qwerty tastaturom bez ts da ima dobru bateruju(da drzi 2 dana min) uz intezivno koriscenje 1 dan,os nebitan .cena takodje.izbegavam slajdere,preklp.koristim skype na telu tako da to mora da podrzavam na skype?dvoumim se izmedju e 71,e72 i htc snap koji od ponudjenih predlazete zasto i imate li nesto drugo na umu a da zadovoljava moje zahteve.
pa za pocetak e71.ja je imam u crnoj boji i stvarno je odlican fon,a i lep je. kao sto kaze dimi89, skype mozes i na e71 da ubacis.ja ga isto koristim dal fring ili nimbuzz.
igor sico, ja bih ti preporucio e72, ako ti novac nije problem. Ipak je to noviji model sa nekim poboljsanjima, a da li vredi razlika u cei to je vec diskutabilno. Ako imas para i nije ti zao uzmi e72, ako ne zelis toliko da das uzmi e71 koji je fenomenalan.
a da li se pojavila e 72 kod nas i kolika joj je cena.ja sam trenutno u americi.ovde se kao nesto pojavila ali je nije bas tako lako pronaci za kupovinu.i da li imate ideju kolika ce cena biti
e72
Zadrzao je super dizajn od e71, symbian ima novi ui(na fazon iphone-a) chiji je rad mnogo lepshi nego na e71 i ima 3,5mm dzek za slushke, pa u sluchaju da hocesh da slushash muziku ne mora bash totalno loshe da zvuchi.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.