trazim po citavom forumu program za prebacivanje iz avi u 3gp i ostala prebacivanja,ali ne mogu nac,molim vas za pomoc i imam jedan problem,imam program pvauthor za smanjivanje filmova i ja smanjim i prebacim na mob z1010 ali on nece da ih otvori?u cemu je problem ?treba li mi jos neki program ili sta?
ja sve uradim,skinuo sam i encording_profile i kliknem na njega(na profile) I krenem da smanjujem film kad porastem bicu kengur ali ga ne pokrece nego samo stoji onaj pjescani sat umjesto strelice,da ne zna neko u cemu je problem :
Evo da se na patis, http://www.3gsauron.com/3gsauron.zip pa uzivaj, inace program je free i moze sve sto se moze traziti a tice se avi-a i 3gp-a. znaci ludio! pozdrav
macakbl, ovaj programcic sto si dao , jel on konvertuje samo 3gp u sve ostalo ili moze i obrnuto.
ps..skroz je dobar fazon sto ima pretvaranje 3gp u gif, koji mogu da stavljam kao wallpaper glupost ali odlicna ) pozdrav
Sta vam nije jasno kod ovoga... preko googla nadjes neki program za konvertovanje... ima ih milion... rezolucija ekrana... i to je to... nikakva mudrost...
ovaj program sto je dao ovaj macabl prebacuje samo sgp u avi i nije nesto,cak sta vise s*anje je,ima li neko adresu nekog programa koji moze da prebacuje iz avi u 3gp,ili neki program iz mo3 u amr,treba mi za druga,moze li tacna adresa?please,jer mogu da googlam do ujutru i da nista ne nadjem kao do sad
Snoop, ovaj PVauthor je najbolji program, nema potrebe da trazis. Pa ako iole znas engleski, znaces da konvertujes bez problema. To nije ni do programa ni do telefona, 99% sam siguran, vec je problem u podesavanjima. Malo procackaj i naci ces.
e popste ovo je mozda najbolji program,ali uvek postoji ono ali,kao sto si me savetovao cackao sam malo i naishao sam na to da oredim koliku velicinu filma da konvertujem,i bilo je ogranicenje od 5 kb do 65 000 kb sto nije dovoljno jer film od 1 i po sat zauzima 425 mb,e sad ne znam jel to ogranicenje od 5 do 65 000 kb za velicinu filma pre ili posle konvertovanja?ili je u necemu drugom problem
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.