Dva nova SE 3G telefona: z800 i k600

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Dva nova SE 3G telefona: z800 i k600

Post od Akki »

Dakle kao sto sam najavio SE je zvanicno predstavio 2 nova telefona... Kao sto iz naslova mozete videti rec je o z800 i k600!
Z800 je unbrandirana verzija V800, naravno poboljsana...
evo nekih specifikacija:
spoljasnji ekran 65k boja, unutrasnji 262k boja. 3G podrska, motion eye kamera 1.3 megapixel-a, usb plug&play, stereo mp3 podrska sa mega bass funkcijom... ms duo podrska...
Slika
k600 predstavlja nesto sasvim novo i od njega SE ocekuje veliki uspeh...
ima UMTS podrsku, fm radio, video call, 39 mb interne memorije, 262k ekran, stereo mp3 podrsq... i najveca prednost su mu dimenzije koje su zapanjujuce male za 3G telefon...
Slika
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Pa nisu losi telefoni... Ovo su mozda prvi SE telefoni koji mi se bas svidjaju... :)
A shta je motion eye kamera? :oops:
Koliko ovaj Z800 ima memorije i podrzava li kakve memorijske kartice? On je kao neki naslednik V800? :roll:

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Simpa su fonovi, mada ja ne volim taj SE stil... :?
Ipak mislim da ce imati dosta dobru prodju kod qpaca, pogotovu K600...
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Pa pazi, ovo su samo 2 modela od 10ak koliko ce da predstavi SE, a k600 je low budget fon... :lol:
motion eye kamera znaci da kamera moze da se rotira... znaci mozes da slikas i sebe i da slikas normalno...
meni se licno mnogo svidjaju, ali Clara mi je extra telefon... bas mi se jako svidja... imam neke slike novih se telefona ali to ne sme da se objavljuje...
Z800 je unbrandirani v800 sto znaci da je skoro isti samo sto se nece prodavati samo kroz vodafonovu mrezu i poboljsan je naravno... mislim da ima 32 mb interne memorije( nisam siguran) a siguran sam da podrzava ms duo pro do 1gb! :wink:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Fini su telefoni...
motion eye je gotivna stvar to sam imao na V200....zgodna stvar... :mrgreen:
Ali ipak mi je CLARA lipshi fon od ova dva.... :wink:

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

I po mom mishljenju Clara je van konqrencije... :D
Ovo su ipak malo komercijalniji modeli... :mrgreen:
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hmmm....da to je tachno... 8)
Dobro ni ovim fonovima se ne moze mnogo zameriti...ali videcemo kako ce da se pokazu na trzistu.... :wink:

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

SE ovim kaže Nokia telefonima: Dem rajt its betr den jors, aj ken tič ju, but aj hev tu čardž.

K600 će biti bomba, mnogo mi se dopada, možda ga čak i kupim, bez obzira što se radi o "običnom" telefonu. V800, ovaj, Z800 je kul, ali suviše ružno, suviše rotirajuće, jednostavno to nije za mene, mada ne sumnjam da će se mnogima svdeti. :mrgreen:
U susret novim izazovima...

macakbl
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 09. Dec 2004. 14:56
Kontakt:

:)

Post od macakbl »

hmmm, ispade da je k600 jaci od k700 :) sto implicira da se nesto mora mjenjati ... usput zna li neko trenutne cjene ovih modela ?
N95 8GB, idemo dalje

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Pa naravno da je jaci... ali jos nije izasao... cena ce mu biti izmedju 300 i 400 eura kada izadje... a z800 ce biti oko 450 i treba uskoro da izadje... :wink:

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Super su telefoni

SE je mnogooo napredovao, bas sam postao totalni zaludjenik za njihovim telefonima. Bas me zanima da li SE uskoro planira naslednika s700 (s800 mozda)???!! Jel bi neko znao da odgovori na ovo (mislim na akkia pre svega :mrgreen: )

sasa-SE
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Jan 2005. 19:56

Post od sasa-SE »

k600 mi se mnogo svidja ali jam sam zaludjen clarom :D pa cu verovatno cekati nju :) @ popste SE za mart planira walkman mobile phone tako oni kazu! neki kazu da ce mozda on biti s800 uostalom vreme ce pokazati!!! 8)

sasa-SE
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Jan 2005. 19:56

Post od sasa-SE »

evo prekopirao sam pa citajte :D

CANNES, France, Feb 14 (AFP) - Giant mobile phone maker Sony Ericsson will launch high-quality digital Walkman mobile phones in March to benefit from the surge in the mobile music business, which it expects to be a major growth area in 2005.

"The Walkman showed us that people of every generation love listening to music while on the move, and we believe the mobile phone is the perfect device to extend the world of digital mobile music to a far wider audience," Miles Flint, President of Swedish-Japanese Sony-Ericsson, said here.

Sony has sold over 340 million Walkman music players globally in over 25 years, "illustrating the mass appeal of mobile music," Flint told a press conference on the opening day of the influential mobile phone 3GSM World Congress.

The Sony-Ericsson announcement came hard on the heels of news here from the world's largest cellphone maker Nokia that it has struck a deal with software giant Microsoft and US-music download service Loudeye to make it easier for music fans to browse, buy and download digital music and ringtones on-line and play it on their Nokia handsets.
The slew of announcements made by Sony-Ericsson, Nokia and other phone makers and operators on the opening day of the four-day 3GSM World Congress here underlined how the industry believes mobile music will be a key growth area this year.

"Entertainment and especially music" will be a major opportunity for growth, Flint told the press conference.
"It's a good business opportunity for us," he told journalists after the conference. The company has already had a "very positive reaction from operators", Flint said, adding that it was still too early to announce any deals.
Prototypes of the new Walkman cellphone handsets will be unveiled in a few weeks time in March, he said.

A key feature of the new Walkman-branded phones will be that they will support the most popular digital music file formats and services, Sony-Ericsson underlined. "Connectivity and ease of use are the most important things," Flint said.

This will make the Sony-Ericsson Walkmans the first mobile phones to use open software standards. Incompatibility between some of the fast-growing models of digital music players on the market, on-line music stores and computers is proving to be the main hitch in the blossoming mobile music market.

Sony-Ericsson plans to avoid these incompatibility issues by "supporting open music standards," Flint stressed. This means that users will have much more choice about where to buy their music online and also be able to play their music on many more devices.

Asked whether Sony-Ericsson was in discussions with Microsoft to make the new phone compatible with Microsoft Windows Media Player, Flint said the company is "talking to many people about potential partnerships" without specifying which companies.

The firm also announced it will collaborate with Sony's music digital Connect online music service to enable users to use the service, which is already available in the United States, the United kingdom, France, Germany and the Netherlands, and which is expanding rapidly.

Whilst the Walkman phones will initially enable music fans to transfer their existing CD collections to their phones via a PC, future handsets will be capable of playing music bought and downloaded via a PC from the Internet or direct to the phone.

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

To se jos nista ne zna... u principu ima 10ak modela u opticaju a koji ce se kako zvati to mislim da ni oni trenutno ne znaju :mrgreen: Koliko sam ja cuo, a do sada sam imao prave informacije, s800 ili kako ce se vec zvati, ce izaci u Q3, i bice hi class model... toliko ja za sada znam...
ono sto je gotovo sigurno je da ce uskoro biti zvanicno predstavljena clara, a njene f-je se vec znaju...
Ono sto je iznenadjujuce je da SE jako dobro skriva svoje nove telefone... i prakticno malo ljudi je znalo za k600, znalo se samo koji mu je code name :D
Sad ono sto gotovo sigurno znam je da treba da izadju u toku ove godine P1000, naslednik s700, wallkman fon, novi smartfon( jeftinije izdanje P1000)...

Da, ono sto sam zaboravio da dodam je da ce naslednik s700 imati novi UI... koji ce biti animiran totalno i kako sam cuo bice slican japanskim modelima SE! :lol:

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

z800 izgleda zanimljivo ali pokazace se u praksi dali je sve tako sjajno inace p910 ne bih menjao za ove prolazne varijante kojima cena kao i kvalitet softwera pada drasticnom brzinom :?

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

kako bre pada kvalitet softvera??? glupo je menjati P910 za bilo koji tel... sve dok ne izadje novi model P serije :mrgreen:

Odgovori