Sta kuputi I8000 Omnia II 16gb ili Omniu HD ?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
ivaannn
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 24. Jan 2010. 23:56

Sta kuputi I8000 Omnia II 16gb ili Omniu HD ?

Post od ivaannn »

Dakle veliki pozdrav, novi sam na forumu i mogu vam reci da sam odusevljen! Da predjemo na stvar, trenutno sam korisnik Nokie E71 ali hocu da promijenim telefon i mislio sam da predjem na N97. Procitao sam na forumu od dosta clanova da se svi zale na njega, i odustao sam Nokie. Citao sam review o Omnia II i bash mi se svidio po karakteristikama, kao i Omnia HD. Dolaze u obzir samo ova dva modela, jer imam finu ponudu za njih , HTC HD mi se takodje svidja, ali mi je preskup. Znam da jedan ima OS WM 6.5 a drugi Simbian, e sad koji OS je bolji i zbog cega? Za koji OS ima vise aplikacija? Koji sistem je stabilniji? Dakle interesuje me dosta toga :) i generalno koja je bolja kupovina Omnia II ili Omnia HD ???

Hvala puno !

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Prvo, dobrodosao :)
Drugo, aplikacija za WM ima maaalo manje, ali su daleko bolje odradjene (po meni barem). I jos ne moras da se backes sa sertifikatima. A za symbian znas, vec ga imas, ne vredi trositi reci.
Pitanje je sta je tebi bitno?
WM, TS+qwerty tastatura, ili samo TS, i odlicna multimedija? :) Ja bih licno uzeo Omniu HD.
Nokia E71... Elegant, but deadly

ivaannn
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od ivaannn »

Bolje vas nasao :D !
E ovako od svega po malo sto se kaze, znaci u globalu me interesuje, kad se sve sabere-oduzme koji je bolji? Ovaj ima kamericu 5mp ovaj 8mp. U suprotnom ovaj ima malo veci ekran... kvalitet izrade me interesuje...znaci generalno koja je bolja "masina" ???
I ja mislim da cu na kraju uzeti Omniu HD, ali bolje cuti druga misljenja...

Izmenio: IDzO
* u slučaju da odgovarate na poslednji post u temi citat je nepotreban jer se podrazumeva da se na njega nadovezujete*

Pravila otvaranja tema i davanja odgovora

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

ivaannn, Dao bih blagu prednost Omniji HD,ako vec se bira samo od ova dva modela.Inace mislim da za taj novac ima jos dobrih modela koji zasluzuju paznju i prava je steta ne uzeti ih u razmatranje.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

ivaannn
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od ivaannn »

Ajde slobodno predlozi, sve moze da se uzme u obzir... Mada Iphone odma da otpisem, jer sam ga izgustirao, ima mi ga drug... HTC ovamo u PG slabo gdje moze da se nadje, a da je cijena normalna. Dakle izbor se svodi na Samsung ili na Nokiu n97 (mada ona je promasaj) u tom cjenovnom rangu... Mozda grijesim?

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Omnia HD.Izasao mu je stabilan firmvare i resio dosta problema.Kvalitetano je odradjen.Videces to i sam kad ga budes uzeo u ruku.Omniu 2 nisam nikad video ali po testovima koje sam procitao rekao bih da je i to sjajan telefon.Kolike su cene kod vas?:)
Слобода или смрт

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

ivaannn, E pa onda druga je stvar sto ti je ponuda smanjena i ogranicena.Mislio sam na primer da pogledas HTC Hero.Mnogo fin model,ali posto je vec situacija takva...
Izmedju N97 i Samsunga ovaj put bih dao prednost Samsungu.
Nokia N97 nije prosla bas slavno osim retkih primeraka koji izgleda nemaju problema.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Aj problemi manje vise, nego malo nudi za pare koje dajes. Omnia HD u tom pogledu daje daleko vise (samo da ima neku pravu tastaturu, nije bitno da li je qwery ili numericka, bila bi jos bolja).
Omniu II bih ti predlozio samo ako si zeljan neke promene :) Tj da vidis kakav je WM :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

charly brown
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 10. Sep 2008. 23:50

Post od charly brown »

poruka izbrisana poruka izbrisana poruka izbrisana poruka izbrisana poruka izbrisana poruka izbrisana poruka izbrisana poruka izbrisana

Odgovori