Imam problem sa VIP nokiom iz naslova pa molim nekog ko je imao slicno iskustvo da pomogne.Naime,pri paljenju telefona on trazi neku sifru.Nije pin kod jer to trazi drugaru i kada njega unesem na njegovoj kartici radi normalno.Pretpostavljam da je to fabricki sigurnosni kod ali sve sto sam probao nije uspelo.A probao sam sledece kombinacije:
1111
0000
12345
01234
9999
zadnja cetiri broja mog broja telefona.
Znaci,mob je ispravan ali ja nesto ne znam da uradim.P O M O C !!!!
Koju karticu u telefon stavlja tvoj drugar a koju ti? Da li je njegova VIP a tvoja ne? Pretpostavljam da stavljas karticu neke druge mreze pa ti telefon ustvari trezi "network code" jer je zakljucan na njihovu mrezu. Ako je to u pitanju,jedino pravac neki servis na dekodiranje.
Hvala na odgovoru ali obe su VIP-ove...Ipak,mislim da cu poslusati tvoj savet i da cu ,,pravac servis" jer jednostavno ne mogu da ga otvorim...A zao mi je da brljam po ispravnom telefonu...
Telefon ti trazi security code koji je po default-u 12345 medjutim,moze se menjati tako da ako ga je neko promenio.....to je to.
Sto se tice dekodiranja 5130 se NE MOZE DEKODIRATI za sad.
Moja prica ima srecan kraj ...Odneo sam ga do VIP-ove poslovnice gde su mi za 5 minuta skinuli tu sifru i vratili na fabricku (12345) tako da je sad sve o.k. .Sto bi rekli-cica-mica i gotova prica
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.