Zamena: N95 za N95 8GB - da ili ne?
Zamena: N95 za N95 8GB - da ili ne?
Prica ide ovako:pre par meseci raspitao sam se ovde na forumu za mob koji ima 5 mpx kameru,wi fi i candybar dizajn.Posle mnogo konsultacija odlucio sam se za motorolu zn 5 ali nisam nigde uspeo da je nadjem.Tada mi je ,,uletela" kombinacija za nokiju n 95 pa sam zavrsio sa njom i trenutno sam vrlo zadovoljan sa njom.Ali kopka me jedna stvar-da li da je zamenim za n 95 8 gb?Zato pitam sve vas koji ste imali iskustva sa oba telefona da mi navedete prednosti i mane,odnosno isplati li se ovakva akcija uopste-u svakom smislu?
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Azimuth, mislim da Felix55 nije na to mislio, već se loše izrazio. Mislim da je kao minus navodio 8GB memorije ako nekome treba više zarad muzike, a kao plus veliki ekran za ugodnije gledanje filmova. Mislim da je samo došlo do nesporazuma.
joffre, ja bih svakako mijenjao: ljepši dizajn (ne subjektivno, već jednostavno unaprijeđen dizajn), već ekran, kvalitetnije kućište, ako se ne varam više RAM-a, 8GB je većini korisnika sasvim dovoljno, a već su tu pa ti ne treba kartica. Mislim da je dovoljno!
Pozdrav!
joffre, ja bih svakako mijenjao: ljepši dizajn (ne subjektivno, već jednostavno unaprijeđen dizajn), već ekran, kvalitetnije kućište, ako se ne varam više RAM-a, 8GB je većini korisnika sasvim dovoljno, a već su tu pa ti ne treba kartica. Mislim da je dovoljno!

Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Bravo Vincente vidi se da citas poruke i da ne ides u krajnosti. Naravno naveo sam samo primer. Gde nam je tu muzika, gde je GPS, slike, video snimci itd... Tako da kome nije dovoljno nije dobra kupovina. Ja sam eto imao Nokiju N95 obicnu sa 8GB karticom i posle kada sam trazio telefon raznisljao sam da kupim N95 8GB i sve bilo OK, ali posto nema mogucnost prosirivanja memorije kupio sam N96. Tako da sam na to mislio i skrenuo paznju...