Prica ide ovako...
Prodao sam iPhone, uzeo sestri Tattoo, cale obecao telefon do 23. maja blablabla daje mi da biram do 5ooe blablabla HD2 ili Desire, za 45o po oglasima.
ALI mami 13. maja istice ugovor u telenoru i zeli da ga produzi na jos 2 godine, paket prenesi 400. JUCE, prvog maja, azurirao je telenor sajt i ubacio Desire, Legenda... i tu je HD2 odavno.
Tako da bi mi cale dao 32k za Desire ili 35k za HD2 [u najgorem slucaju, ako poludim, 26k za Legenda] 13. maja, kad keva produzava ugovor. Vise mu se isplati, 100-150 evra manje, a deset dana razlike.
ALI. -.-"
Ja sam VIP korisnik.
Koliko mi je poznato, Telenor zakljucava sve svoje modele, pa bih morao da unlockujem. Ako je to root, hspl i te stvari, ok, ako nije, koliko bih morao da platim za Desire ili HD2 da ih neko u servisu otkljuca?
I, na kraju, sta biste VI u ovoj situaciji uradili?
Desire - Android Ekler [koji mi se u vipu ucinio bagovitim, najverovatnije zbog iks.ipsilon.pi.razlicito.od.nula. aplikacija otvorenih bez Task Killera instaliranog. Doslo mi je da zaplacem]
HD2 - Izgled [TANAK JEEE

Ne znam, nisam pametan.
U jednu ruku, Desire je vrh, ima amoled i sve, ali od Androida nista novo i svaki telefon je sad Android, pocece ko dumbovi da se kupuju smao zbog izgleda i kamere. U drugu ruku, HD2 je neverovatno seksi [OUMAJGAD *nisam* to rekao za telefon.] i ta ekrancina je... O.O
Imam iPod Touch 3G 32GB sa 4.0 softwerom [ dada :proud: molio sam developere iz USA da mi registruju UDID i jedan je to zaista uradio, sada sam "developer" iphone aplikacija. >.<] tako da iPhone 3Gs otpada u startu, jer ga, jelte, "imam".
I, da. Bez HTC EVO predloga, jer je CDMA.

Hvalaaa