To je zvuk za poruku na starim SE telefonima a oni ga koriste kao melodiju za ringtone. Ne mogu da je nađem nigde, jedino kad mi sestra nekom prilikom donese Z600 iz BG-a pa da je snimim preko mikrofona.
nego nisam mogao da nadjem snimak za tu melodiju, a moram da je nabavim bilo kako ... samo naziv pa cu ja traziti ...
skidao sam ceo software za P1 da vidim jel ima u defaultu, ali nista
Ako skinem default softwer od SE Z600, jel moguce da tamo pronadjem tu melodiju?
hvala
Izmenio: IDzO *ne citiraj ceo post na koji odgovaraš već izdvoji samo deo na koji se odnosi tvoj komentar, a u slučaju da odgovaraš na poslednji post u temi citat je nepotreban, jer se podrazumeva da se na njega nadovezuješ*
viktors, ako zvuk snimka zadovoljava da se iskoristi za zvuk u telefonu, skini snimak sa youtubice pa ga konvertuj u mp3 i iseci samo taj kratki deo. Bice malo povuci potegni da se skloni glas izmedju prvog i drugog oglasavanja telefona, ali mogu da ti preporucim Wave Pad program za obradu zvuka pa poigraj se malo
EDIT: pretekao me neovo koji je eto vec postavio link za skidanje celog tona...
Zaboravio sam što K700 ima drugačije melodije od K750, a ja mislio da su iste ( oba telefona odavno nisam pipnuo, a bilo mi je ispred nosa na esato 4umu ) .
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.