Contacts 2 sim???

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
-Hide-
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 05. Mar 2005. 10:33

Contacts 2 sim???

Post od -Hide- »

Kako iz contacts da prebacim na sim i jel mogu da igricu prebacenu sa kompa instaliram na MMC :?: :?: :?:

srdjoraj
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 30. Avg 2004. 00:28
Kontakt:

Post od srdjoraj »

Pa naravno da može da se prebaci u sim karticu iz imenika telefona. verovatno imaš opciju copy to sim directori a igrice možeš da prebaciš preko čitača kartica u mmc pa da je instaliraš. Naravno igrice treba da su pravljene za tvoj telefon.
Pozdrav!
Jedino još ja imam dial-up modem!

-Hide-
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od -Hide- »

Imam samo opciju da kopiram sa sim na kontake (sto je po meni ekstremni debilzam) ali obrnuto nisam nasao

BurekUSvemiru
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 18. Mar 2005. 21:02
Kontakt:

Post od BurekUSvemiru »

pazi sad... i ja sam imao taj problem...moras da udjes u kontakt, onako kao da gledas broj, pa onda na broj ides copy to sim, to je napravljeno jer se ne moze kopirati ime koje ima npr 2 broja...malo je smorno jer moras da prebacujes svaki broj posebno, ali jbg bolje i tako nego nikako... :)

-Hide-
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od -Hide- »

Hvala brate, a jel znas kako da direktno sacuvas na sim kad ukucas broj?

Wobby
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 12. Dec 2004. 23:02

Post od Wobby »

Pa onda imash opciju Save to sim ili tako neshto......obichno pishe ispred neshto pa posle TO SIM e tu idesh i ide ti na sim! Probaj ispravi me ako nije tachno!
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.

BurekUSvemiru
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 18. Mar 2005. 21:02
Kontakt:

Post od BurekUSvemiru »

odes na onaj folder sim, pa sim direct. pa udjes u to i ides options, pa new sim contact...ne moze onako da na cistom ekranu ukucas broj pa save to sim, moras da se malo potrudis i udjes i sim directory, ili prvo sacuvaj na telefon pa prebaci na sim kad budes imao vremena...

srdjoraj
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 30. Avg 2004. 00:28
Kontakt:

Post od srdjoraj »

Zar nemaš opciju "Mark all" pa obeležiš sve pa kopiraš u sim. Ja tako radim na Nokia 6600 a i na sličnim modelima, taj se ne bi trebao razlikovati.
Pozdrav!
Jedino još ja imam dial-up modem!

djalf
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 02:26

Re: Contacts 2 sim???

Post od djalf »

-Hide-, koji model je u pitanju?? Nokia 3650 nema tu opciju kopiranja sa telefona na karticu (barem rane verzije firmware-a), samo kontra kao sto si naveo, sa sim-a na telefon! 6600 ima, ides na "Mark All" pa "copy to sim memory", prosto... :D

Odgovori