Koji telefon je bolji? i zasto?
vidim da su na oglasima iste cene polovnih telefona, s tim sto su e71 stare oko 1god. a e5 par meseci, zavisi koja kako. E sad se trebam odluciti koju da kupim.
Znaci interesuje me koja ima bolji ekran, bolje kuciste, brzina fona itd...
e71 ili e5
nemanjale,"suve" razlike izmedju ova dva modela ces moci da uvidis ovde.
Ono sto jos mogu da dodam,ekrani su im identicni,mislim da je E71 za nijansu kvalitetnije odradjen (kuciste),ali uzimajuci u obzir kompletne karakteristike oba aparata,cini mi se da je E5 ovde bolji izbor.
Ono sto jos mogu da dodam,ekrani su im identicni,mislim da je E71 za nijansu kvalitetnije odradjen (kuciste),ali uzimajuci u obzir kompletne karakteristike oba aparata,cini mi se da je E5 ovde bolji izbor.

Samsung S8,Sennheiser CX300 II
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
kostadin, upravo i ja tako mislim... i meni je nekako e71 najlepsi, ali e5 ima dosta boljih karakteristika sto sam mogo da vidim u specifikacijama, tako da cu se najverovatnije odluciti za e5 i to bele boje
jer mi je tel za devojku. E71 sam probao uzivo i ne svidja mi se rezolucija tj. prikaz ekrana, zato sto kad udjem recimo u MENI rezolucija je sva u kockicama
e sad ne znam da li tako izleda i na e5 ili cistije(kristalnije,glatkije) jer je ipak on dosta noviji tel.??? Ako moze samo jos odgovor na ovo pitanje. Pozz