Samsung i8910 Omnia HD 16GB ili Nokia C6

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
MrHavarija
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 24. Sep 2009. 16:46

Samsung i8910 Omnia HD 16GB ili Nokia C6

Post od MrHavarija »

Ljudi, pomagajte :(( stvarno ne znam koji da uzmem.. c6 mi je nekako skroz lep.. dok Samsung, nekako mi deluje preveliko i ne znam.. :/ Ne volim nesto Samsungove telefone, odnosno njihove menije.. Ali sam nesto negde procitao da je prakticno Nokija u Samsungu po meniju i svemu.. I takodje me interesuje koliko je koji zahvalan telefon, koji se cesce kvari, kakva su iskustva..molio bih vas za pomoc jer mi je ovo ljudi.. investicija veka..necu posle dobiti fon bar 2.5 god..tako da..sto kazu, OTVORITE CETVORE OCI :D

ili ako imate vi neki da mi predlozite...koji je mozda bolji od ovih ili zahvalniji,a da im je cena tu negde..

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Ako misliš na c6-00, onda moj glas ide za Omniu HD , to je jedan odličan telefon, sa sjajnom kamerom i prvi model na tržištu koji je ponudio HD video snimak.Međutim symbina OS je napušten od strane Samsunga, pa shodno tome nema više update-a za pomenuti model.S druge strane ako si mislio na c6-01, to je već druga priča, taj model radi na symbian^3 OS-u, što je svakako dosta bolje od symbian^1 koji se nalazi u Omni HD, u tom slučaju moj glas ide za c6-01.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=3229

meni je dosta bolje uzeti taj samsung nego nokiu ako si se vec odlucio za symbijan. Moj glas za samsung jer je dosta bolji od c6. A i ekran od 3.7 ti je taman za pregled neta preko telefona jer je 3.2 dosta manji. Imas tu poredjenje smasunga i nokie pa ces videti koliku prednost ima samsung

MrHavarija
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 24. Sep 2009. 16:46

Post od MrHavarija »

Na c6 sam mislio... znaci vi preporucujete Samsung... :) .. E sad, jedno pitanje, za one koji su ga imali??
1. Kakav je pri kucanju poruka, da li se brzo naviknes na touch screen? posto ja dnevno posaljem preko 120 sms...pa mi je to vrlo bitno, ne znam da li me razumete :) i da, ove smajlice, da li ima?
2. Da li je mnogo glomazan u ruci? Jel bas puno ogroman??

i da.. ako imate vi neki da mi predlozite...koji je mozda bolji od ovih ili zahvalniji,a da im je cena tu negde..

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

120sms-a?! onda ti je bolje da uzmes C6-00 jer on ima tastaturu koja se izvlaci i vrlo je udobna za kucanje, imao sam taj telefon...

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Brojke na papiru kaze da je Omnia bolja mada i ja nisam ljubitelj Samsunga a ni slajder telefona (mislim na c6-00) pa bih se zaduzio i kod mmf-a ako treba i kupio c6-01. Mozda se moze na crno uz jednogodisnju garanciju naci i za 250 e.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

deksicom, C7 sa dve godine garancije i orginal pakovanjem košta 270 evra u Beogradu, verujem da je c6-01 bar za 30-40 evra jeftiniji od c7.
MrHavarija, sa kolikim budžetom raspolažeš?
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Odgovori