Samsung.Baterija problem
Samsung.Baterija problem
Imam samsung d 880...stara baterija mi je drzala 1 dan,kupio sam novu kao extra kvalitetnu neka ACESSORIES(kao neka EXTREME-jaca),neka bg firma prodaje....medjutim opet isto,drzi i nova 1 DAN!procitao sam na forumu da izvadim memorijsku i to sam probao ali nista.
- cyber_vrbas
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 20. Sep 2009. 16:36
Postoj mnogi uzrocnici "kratkog" trajanja baterije, jedan od njih je i neispravnost bluetooth modula.
Medjutim da bi se kvar kvalitetno dijagnostifikovao, potreban je detaljan i kvalitetan pregled aparata.
Vi kao korisnik mozete da "posudite" od nekoga ko ima isti telefon kao i Vi bateriju pa da probate sa njom (cisto da bi 100% otklonili sumnju na istu), za sve ostalo bi ste se morali obratiti kvalitetnom GSM servisu.
pozz.
Medjutim da bi se kvar kvalitetno dijagnostifikovao, potreban je detaljan i kvalitetan pregled aparata.
Vi kao korisnik mozete da "posudite" od nekoga ko ima isti telefon kao i Vi bateriju pa da probate sa njom (cisto da bi 100% otklonili sumnju na istu), za sve ostalo bi ste se morali obratiti kvalitetnom GSM servisu.
pozz.