MNP krece 1. jula, da li cete ga iskoristiti?

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge

Da li cete iskoristiti MNP?

Ostajem na MTS-u
13
24%
Ostajem na VIP-u
13
24%
Ostajem na Telenoru
14
25%
MTS -> VIP
3
5%
MTS -> Telenor
3
5%
VIP -> MTS
1
2%
VIP -> Telenor
1
2%
Telenor -> MTS
1
2%
Telenor -> VIP
6
11%

Ukupno glasova: 55

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

MNP krece 1. jula, da li cete ga iskoristiti?

Post od IDzO »

U petak je 01.07. i od tada je korisnicima omogucen prelazak sa jednog operatera na drugi, a pri tome se zadrzava isti broj.
Da li cete iskoristiti pogodnosti koje donosi MNP?

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Ostajem na Telenoru a pomocna kartica ostaje na mts-u .

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

Vec sam prezalio 064 broj prosle godine, i napustio bandu. Sada sam na Telenoru, i tu i ostajem, nema potrebe menjati ono sto mi odgovara.

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

Ugovor vezuje još godinu dana vipa! A ko zna šta će za godinu dana biti u ponudi...
Mada kod mene u mestu momentalno samo telenor podržava 3g, tako da ako se ništa ne promeni on će biti sledeći!
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Imam ugovornu obavezu kod mt:s-a do marta 2012, pa do tada ostajem. Posle, ko zna... Mozda cu devojci predloziti da predje sa mt:s-a na Telenor.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Verovatno prelazim na Vip. Lepo uzmem smart 550 dobijem 1100 istih i neki telefonciki za dinar... meni ne treba vise :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

Za sada ostajem na telenoru,posto sam celu familiju doveo tu,i devojku...glupo bi bilo da sad menjam;) mada, nikad se ne zna,mozda predjem u VIP ako ponude neki dooobar paket i telefon. Telekom sam davno izbrisao sa liste ozbiljnih, ne znam dokle ce Nole da ih reklamira :D
ex ivan87

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Уговор ме обавезује још 20 месеци код Телекома, али и да није њега не бих прелазио, док ми истекне уговор свашта се може променити.

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Vrlo rado bih zamenio mt:s, tim pre sto mi sluzbeni ostaje na mt:s-u pa mi ne trebaju 2 komada kod njih ali mi Telenor i VIP tarife ni malo ne pomazu u toj odluci. Ne zelim da placam vise od 1000din./mes. a iole normalniji paketi kod sva tri operatera su preko te cifre. Smart bi bio moj izbor kad bi se iznos duplirao i za pakete manje od 550. Podtpaid 325 najvise nudi ali je preko 1000arke. Prenesi i surfuj je uzasno neizbalansiran zbog 3 puta manje minuta od MB i SMS, samo Prenesi ima 200 min i SMS za 900din. sto je samo po sebi mnogo a + Klik dodatak daje opet preko 1000rke......
Mozda da malo ipak sacekam rezultat pocetka borbe za korisnike.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

mironiko
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 06. Jun 2011. 12:21
:: ASUS ZenFone 2 Laser

Post od mironiko »

Na mt:s-u sam vec 12god i u sustini sam zadovoljan, iako su poznate njihove boljke oko kvaliteta mreze. Srecom, mnogo me ne pogadja. No, nedavno sam dobio jos jednu karticu (Telenor, poslovni broj, bez telefona) i treba mi jos jedan telefon, a kako se ispostavilo da necu ici u inostranstvo u iducem periodu (mislim, na duze) odlucio sam da potpisem ugovor. Naravno, uzecu onda uz njega i telefon. E sad, ako mi mt:s ne bude ponudio, kao nagradu za 12god vernosti, telefon uz neke pogodnosti, razmislicu o prelasku na drugu mrezu, sto cu im i pomenuti ne budu li bili ozbiljni i pokazali interes da me zadrze. Mislim da nisam nefer...
ASUS ZenFone 2 Laser

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Ostajem na Telenoru,samo sam danas prebacio paket na prenesi i surfuj..uglavnom cekam mnp da vidim da li je moguce da prebacim jedan broj sekundarni sa post na pri paid,koliko sam video vip je to uveo nadam se da ce i kod drugih moci. Inace Telenoru jedino smetaju ti neki srednji paketi cirka 1500din a da ima solidno svega..,ovi ogromni i oni najmanji su ok. :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Prebaciću svoj prastari 064 prepaid broj, do kog mi je najviše stalo, na neku postpaid tarifu kod Telenora ili VIP-a. Još uvek se dvoumim između "Prenesi i dopuni" i "Smart" paketa. Kod prvih me privlači prenošenje i dva omiljena broja, kod drugih fleksibilnost i upotrebljivost... Videću još. Ali kod mt:s- a ne ostajem ni u ludilu. Pored ovoga koristim i jedan 063 postpaid broj ali mislim da ću ga ugasiti, jer više neće postojati potreba za njim.

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Остајем код Мтс-а због пакета који ми апсолутно одговара (Микс нет Л) и крајње коректног односа тј. толерисања редовног неплаћања рачуна. Теленор или Вип би ми "сецнули жицу" једно десет пута до сада и оставили ме на у :oops: ... на цедилу. :wink:
Слобода или смрт

oblakovska
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 22. Maj 2009. 18:14

Post od oblakovska »

@gargamel4. pa mozes kod vipa da imas postpaid 325 za 876 dinara mesecno, naravno ako ne uzimas neki telefon. pa i smart 550 sa 1100 smartova, u tom slucaju bez telefona, izlazi 1117 dinara. mislim, mozda to i nije previse za ono sto dobijamo. inace, u tim srednjim paketima, cene telefona nisu nimalo slatke, tako da i nije greh ispustiti ih! a ono "zadrzavanje" sto nam nudi MTS uz bonus od sest pretplata, to znaci otprilike ovo: placamo pun racun, a do nove godine nas caste da potrosimo preko racuna u iznosu tih sest pretplata. vise bih voleo da mi tih sest racuna izdele na 24 meseca umanjujuci mix net L za 25%, ali nije tako. u stvari, tek je prvi dan, videcemo sta ce jos biti!

wasssup
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 20:16
:: Samsung galaxy Ace 2

Post od wasssup »

Cekaj, na koji fazon postpaid 325 za 876 din ?!? :blinky:
Ace 2 + 16Gb Patriot Class 10

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

25% popusta na paket ako se ne uzme telefon, naravno uz dvogodisnju obavezu. :wink:

wasssup
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 20:16
:: Samsung galaxy Ace 2

Post od wasssup »

Aaa to mi se vec svidja :roll: Hvala na informaciji! :)
Ace 2 + 16Gb Patriot Class 10

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Od jutros do 12h popodne u Telenor mrežu prešlo ukupno 45 korisnika.
Baš veliko interesovanje za nekoliko sati.

http://mobile.benchmark.rs/vesti/prvi_k ... nor_mrezhu

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

apsolutno cu iskoristiti i sve moje lepe post paid brojeve cu prebaciti na prepaid, planiram da ostavim 2 eventualno 3 na post paidu, ostal isvi idu na pri paid

a moj primarni telenor broj... uff ne znam sta da radim... telenor je kvalitetan ali bezobrazno skup, razmisljao sam o prelasku na mts medjutim net mu je uzasan, ne moze vreme da mi updateuje a o drugim stvarima da ne pricam... dakle ostaje vip koji ima bezobrazne cene roaminga i losu pokrivenost.... tako da cu videti nesto od toga... ali za sad mi je najrealniji vip... da telekom ima normalan net otisao bih kod njih...

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Trenutno na Vipu, skoro obnovio ugovor tako da ne razmisljam trenutno o tome. Mozda bih eventualno presao na smart 550 (trenutno na postpaid 325) posto mi ostaje po 100 neiskoriscenih poruka ali ni ovako nije lose.

Odgovori