HTC Trophy vs Samsung Omnia 7 vs Samsung Galaxy Ace
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 02. Avg 2011. 11:53
HTC Trophy vs Samsung Omnia 7 vs Samsung Galaxy Ace
Dvoumim se izmedju WP7-ice i Androida , svaki telefon ima nešto što ga izdvaja . tako da svaki savet je dobrodošao .
Možda smo već malo i dosadni sa lobiranjem u korist Androida ali opredelio si se za Samsung, što uopšte nije loše, za TFT što znaš i sam šta je. Još dosta dugo će za Android i iOS biti mnogo više aplikacija nego za WP ali činjenica je da se i on razvija. Nikako da isprobam WP na HD2, tada bih ti rekao nešto konkretnije. Kažu ljudi da je internet browsing sjajno iskustvno na istom.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
skar, e sad nemoj tako! Dobar je Ace mada omnia ima bolji hardver ali softver to je vec mali problem
Cackao sam mniju 7 na 10ak minuta i bas deluje kvalitetno i dobro.
exefragment, ti je bitniji veci ekran onda uzmi Omniju a sto se tice OS-a tu je vec stvar ko stavise preferira

Cackao sam mniju 7 na 10ak minuta i bas deluje kvalitetno i dobro.
exefragment, ti je bitniji veci ekran onda uzmi Omniju a sto se tice OS-a tu je vec stvar ko stavise preferira

and justice for all...
E ovako, da ne otvaram novu temu. Ja se dvoumim izmedju Htc Trophya ( a moze i 7pro) i galaxy ace-a. Nikad nisam koristio android a ni wp7. Pogledao sam gomilu klipova na you tub-u i zaista mi se svidja wp7 a i android je jako dobar. U sustini nisam neki zahtevan korisnik. Telefon bi mi trebao za poruke, pozive, muziku, malo interneta i tako neke svakodnevne stvari. Wp7 mi se jako svidja jer je poseban od ostalih Os-a ali nekako se bojim bash zbog toga. I to da je i dalje u razvoju. Neka preporuka? 

Onda WP7.
Vrhunski OS,trenutno je iza Androida ali razvija se i mislim da ce biti pravm bum kada se pojavi u svojoj punoj snazi.Nema laga,sve radi tecno,perfektno.Po meni daleko lepse radi nego iOS,i ugladjenije.
Vrhunski OS,trenutno je iza Androida ali razvija se i mislim da ce biti pravm bum kada se pojavi u svojoj punoj snazi.Nema laga,sve radi tecno,perfektno.Po meni daleko lepse radi nego iOS,i ugladjenije.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Pa kontam da ce biti wp7 i najverovatnije Mozart. Kao sto sam rekao nisam neki zahtevan korisnik. Ali hocu da mi zvoni mp3 kao melodija i tako neke stvari. Necu da mi se povezuje sa fejsom i da mi ubacuje te albume u telefon kao slike, nego hocu ja neke slika da imam, sto sam ja ubaci.. Citao da se ne moze postaviti ili se tesko postavlja melodija melodija zvona. E, sad mozda se to menjalo ali nisam upucen. I sta mi nudi taj Mango i hoce biti neki update do nove godine? Jer tek negde u Novembru planiram da uzmem fon.