pomoc oko poklona zenskog qverty telefona ?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
horkolerbus
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Okt 2006. 12:11

pomoc oko poklona zenskog qverty telefona ?

Post od horkolerbus »

ovako treba mi telefon za poklon telefon prvenstveno qverty jer touch screen ne zeli vise , zenski telefon do 180e ne vise ? hvala unapred na svakoj preporuci

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Prvo što mi pada na pamet je svakao E71 i to beli, taj telefon je skoro savršenog izgleda, a pritom radi na symbian OS-u što ga čini veoma funkcionalnim uređajem.Problem je što nisam siguran da li može i na crno da se nađe nova e71 za tu cenu, možda polovna, dobro očuvana može da se nađe za pomenutu cifru.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

E71 ili mozda ako moze da se nadje E72 za te pare. Ali E71 beli je stvarno vrh telefon,jednostavno ne mozes da pogresis. Od qwerty-ja za te pare mozda bi mogli jos: Nokia C3,jeftinija varijanta,nije los telefon,ima wi-fi najveca mana sto je plastican,nokia X5-01 interesantan model,Motorola
FlipOut ali ona je i touch i qwerty a ako je na Telenoru video sam za 180e mogu da se nadju na oglasima nove HTC ChaCha ali samo za telenor mrezu. To je isto Touch+qwerty ali je odlican telefoncic pogotovo ako koristi dosta facebook.
Nokia Lumia 1520

gangsta
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Apr 2010. 21:52

Post od gangsta »

ja isto mislio da kazem za E72 belu, za te pare mora da bude polovan, ali kao nov, mozda i sa nekom garancijom :wink:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Još jedan glas za belu Nokiu E71...:) Sigurno je jeftiniji od E72, a meni je i malo lepši...:) Mada, i beli E72 svakako možeš uzeti u obzir... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

horkolerbus
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od horkolerbus »

hm tesko za te pare ,samo e5 mi daju do budgeta i c3 koji je po meni dosta gori e71 minimum 210e nov

horkolerbus
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od horkolerbus »

ipak je pao izbor na nokiu E5,tema moze lock ,hvala svima na svim savetima :) :) :) :)

Odgovori