6630, adapter za MMC
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
6630, adapter za MMC
kupio sam 6630 i prvi utisci su da je odlicna, nece da mi se konektuje preko gprsa ali ovi iz promontea kazu da je do centrale. dku 2 kabal mi stize tek u utorak i imam jedno pitanje: na nokijinom sajtu pise da u paketu uz telefon ima i neki adapter for normal size mmc ili tako nesto pa me interesuje sta to znaci
. ostalo sve radi savrseno.

jes, bilo mi je smor da cekam da neko ide u bg da mi donese, ili da ja idem pa eto... trazicu ovom da mi uz kabal donese i taj adapter. ako neam card reader onda mi to ne treba? ako je tako ne treba mi s digitalca skidam slike preko kabla, a telefon cu isto preko kabla, a mozda i uzmem bluetooth prikljucak sto ide u usb nije skup(30-ak€)
- Drobnjak81
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 28. Feb 2005. 15:15