HTC Sensation XL ili Samsung Galaxy SII

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
FReAk.
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 15. Jan 2012. 20:59

HTC Sensation XL ili Samsung Galaxy SII

Post od FReAk. »

Odlučio sam da kupim ovaj telefon, ali sam počeo da se dvoumim između
njega i Samsung I9100 Galaxy S II. Jedini razlog zbog kojeg se dvoumim
je to da kamera na S II od 8MP snima 1080p (1920x1080), a XL-ova 720p.
Naravno i to da je na S II procesor sa 2 jezgra, ali to mi je manje bitno.
Na XL-u je ekran 4.7 inča, za razliku od S II kome je 4.3 inča.
Svaki savet mi je od koristi. Hvala unapred! 8)

Demian
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 26. Apr 2006. 18:37
:: Samsung NOTE 9

Post od Demian »

Ja sam ti brate imao 4 komada sgs2 i telefon je stvarno dobar pogotovu sa zadnjim sw,mozda je za nijansu bolji od xl sa multimedijalne strane, ali posto sa pre neki dan u jenom kaficu izbrojao cak 7 sgs2 uredjaja mislim da bi bio barem malo originalniji sa xl_om.tacka 8)
>> N7100 <<

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

Demian, ti to ides u neki kafic gde svi drze telefone na stolu?! :lol: :P

FReAk., znas da Sensation XL nema SDcard slot? ja bih licno isao na veci ekran jer ja volim. a sta tebi vise odgovara, ne znam... takodje, za SGS II imas vecu podrsku - vise romova, ne znam da li ti to znaci uopste...?
Poslednja izmena od Pera Detlic u Uto, 17. Jan 2012. 12:20, izmenjeno 1 put ukupno.
Samo nek se rolaju....sarme.

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Tema kao kec na deset.
I ja htedoh da pitam.Neverovatno da nigde nema da se kupi SGS2,pa mi je zapao za oko HL.Sve u svemu bitno mi je kome duze traje baterija.Verujem da je sve na strani SGS2,osim manjeg ekrana.Znaci vec sam poludeo,bez telefona od petka,cak sam i Note hteo da uzmem u ocaju ali njega ima jos manje nego SGS2.A XL sam nasao na par mesta i dodje mi da ga kupim iz inata
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

Behemoth,

Demian napisao:...pre neki dan u jenom kaficu izbrojao cak 7 sgs2 uredjaja mislim da bi bio barem malo originalniji sa xl_om.tacka.
eto ti i mog misljenja, uostalom, sta je to tolika velika razlika da presudi u korist SGS II...? :chytry:
ja za moje potrebe bi' odma' preskocio nesto bez sd card slota, jer, evo primera:
kad sam imao wildfire, krenem ja tako da se zezam sa romovima, i ubacim neku verziju CM7, i cackam, cackam, ok, ne radi opar stvari, kamera i tako to... nakacim na komp da ubacim drugi rom, da ubacim, kad ono medjutim, ne radi ni USB mass storage, i ja se tu presecem, sta cu sad?! dok nisam dosao sebi, i shvatio da imam citac kartica, i ubacim na karticu direkt i nema problema... a ti sad vidi da li tebi treba sd kartica ili ne?

ja bih svakako isao na veci ekran, jer znam da mi je ekran na Dell Streak-u bio savrsen i volim velike ekrane, mnogo je udobnije koriscenje.. meni bar! ;)

druga stvar, zbog cega bi se skrasio sa XL-om, i ne bih mu cackao po softveru, koristio bih ga stock, i najvise za muziku, posto ionako slusam muziku preko telefona, a on dolazi sa onim BeatsAudio sluskama koje svi hvale, i predstavljen je najvise kao muzicki uredjaj... :)
Samo nek se rolaju....sarme.

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Ma svejedno mi je,ako tel ima internu memoriju veliku onda mi nije potrebna.
E sad,HD2 je imao tu nesrecu da je morala kartica.
Najvise kod tog xl-a me brine baterija,jer je ekran veci a baterija slabija nego na SGS2.
A usput,i ne svidja mi se taj Sense od HTC-a,mnogo guta memorije i pravi mu bespotreban lag.
Note bi resio moje dileme,ali sam svestan da ne mogu svuda da ga vucem sa sobom
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Koshuta
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 05. Sep 2006. 23:10

Post od Koshuta »

Jedino na sta bih ti skrenuo paznju je da XL nema gorilla glass! Procitao sam da na raznim forumima, i ljudi kazu da zbog toga su imali gomilu sitnih ogrebotina po ekranu cak i od odstavljanja telefona na stolu (displejom okrenutih na stolu) sto je po meni glupost, napraviti takav telefon, i onda ne ugraditi gorilla glass.

U svakom slucaj, sve ostalo (sem gorilla glassa, i male rezolucije naspram velicine ekrana) je super.

Poz.

dule88
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2011. 19:03

Post od dule88 »

Losu rezoluciju ima Xl jer ima istu kao S2 ali veci ekran pa je gledanje filmova na Xl-u jako lose iskustvo.Preporucujem od srca S2 koji i sam imam.

Odgovori