Behemoth,
Demian napisao:...pre neki dan u jenom kaficu izbrojao cak 7 sgs2 uredjaja mislim da bi bio barem malo originalniji sa xl_om.tacka.
eto ti i mog misljenja, uostalom, sta je to tolika velika razlika da presudi u korist SGS II...?

ja za moje potrebe bi' odma' preskocio nesto bez sd card slota, jer, evo primera:
kad sam imao wildfire, krenem ja tako da se zezam sa romovima, i ubacim neku verziju CM7, i cackam, cackam, ok, ne radi opar stvari, kamera i tako to... nakacim na komp da ubacim drugi rom, da ubacim, kad ono medjutim, ne radi ni USB mass storage, i ja se tu presecem, sta cu sad?! dok nisam dosao sebi, i shvatio da imam citac kartica, i ubacim na karticu direkt i nema problema... a ti sad vidi da li tebi treba sd kartica ili ne?
ja bih svakako isao na veci ekran, jer znam da mi je ekran na Dell Streak-u bio savrsen i volim velike ekrane, mnogo je udobnije koriscenje.. meni bar!
druga stvar, zbog cega bi se skrasio sa XL-om, i ne bih mu cackao po softveru, koristio bih ga stock, i najvise za muziku, posto ionako slusam muziku preko telefona, a on dolazi sa onim BeatsAudio sluskama koje svi hvale, i predstavljen je najvise kao muzicki uredjaj...

Samo nek se rolaju....sarme.