Zanimljiv gadget

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Zanimljiv gadget

Post od miodrage »

Otvorio sam novu temu jer mislim da stvarcica zasluzuje, meni je izuzetno zanimljiva, a mozda ce biti i jos ponekome :D
O cemu se radi? Ako spadate u osobe poput mene koje imaju potrebu za 2 broja, ali vas uzasava i sama pomisao na cinjenicu da morate jos jedan aparat da vucete sa sobom, pa je taj po nekom obicaju low class i sl. onda je ovo prava stvar.
Ako imate iPhone, i dovoljan vam je, ali vam treba drugi broj, BEZ drugog aparata, ovo je prava stvar.
Ako imate zakljucan iPhone, i zelite da mozete da ga koristite kao telefon, ovo je prava stvar.
Imate iPod Touch, ili iPad, a zelite da sa njih koristite mogucnost telefoniranja, Interneta (GPRS), i SMS-a, ovo je prava stvar za vas.
Uredjaj podrzava za sada samo iUredjaje i Androide!

Da ne duzim dalje, predstavljam vam GMate

Princip rada je vrlo jednostavan, da ne kazem genijalan, u pitanju je GSM uredjaj, koji se BT konekcijom poveze sa vasim uredjajem, instalira se softver i voila. Carolija je tu.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Slobodan_NS
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 07. Okt 2007. 20:48

Post od Slobodan_NS »

bravo na ovome :) ja sam jedan od tih XD

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ako si zainteresovan za narudzbu, mozemo da dogovorimo nesto zajedno, pa da vise komada narucimo, i time smanjimo troskove postarine, carine i sl. glupih dazbina.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Re: Zanimljiv gadget

Post od Dexter »

Koristio sam malo gmate+, zanimljiva stvarcica. Za sluzbeni broj npr., ili za neke telefone koji ne mogu da se skinu sa neke mreze...
Ali cena mu je jaka, i mislim da je to jedini problem, inace je dobra sprava.

Odgovori