Daklem, kao što piše u naslovu, slomila mi se ona plastična andrmolja koja drži slušalicu zakačenu za uvo Da li to ima igde da se kupi u Beogradu, da ne ispadne da me jedan komadić ziljave plastike košta koliko cela slušalica, tj. da moram da kupim novu?
lontche, meni se isto desilo sa Samsung SBH-100 stereo BT i ja sam ih prakticno otpisao. "Zakrpio" sam ih privremeno izolir trakom dok ne izaberem i ne kupim nove BT. Elem sta hocu da kazem, ja ne ocekujem takav "rezervni deo" za BT Stereo headset, koji je vise puta skuplji od obicne BT sluske, pomisli onda kakve su sanse da nadjes "rezervni deo" za standardne BT sluske, koje kostaju npr. par hiljada dinara?
Imas 2 opcije: (1) da probas sam to da zalepis, nekim "superlepkom" ili necim slicnim i (2) da kupis nove slusalice. Pre ili kasnije odlucices se za ovo pod 2.
Ako ti je BT slušalica iz Nokijine serije BH,probaj sa ovlašćenim servisom ( Pro Mobi,na Banovom Brdu ). Tamo sam ja našao za svoj model ( BH 105 ) isto to,cena je bila oko 100-tinak dinara...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.