treba da kupim Nokiju E5 ovih dana. interesuje me kakav je kvalitet izrade i kvalitet tastature, recimo u odnosu na C3 koji sam imao prilike da koristim. znam da su ova dva modela gotovo neuporediva po pitanju funkcija, zanima me samo kvalitet izrade hardvera...
kvalitete je isti samo sto je E5 uradjen na izgled skuplji...tacnije maltene je komplet plastika osim poklopca,samo sto je dobro uklopljeno i ima onu sjajnu lajsnu koja podseca na metal,a nije
e72 je stariji i malko kvalitetniji od njih...u svakom slucaju nema krckanja,i zajebavanja,osim malo lufta u poklopcu baterije mada se i to da restiti..lako
Da to bih ti i ja preporucio E72. Nema da razmisljas sve je utegnuto i lepo izgleda.
Nikad nisam koristio E5 ali sam citao da taj telefon ima neki harverski problem pa symbian na njemu neradi kako treba.
Procitaj i ti malo o njemu kako i sta radi.
Imam povoljnu kombinaciju da uzmem novu E5 na ugovor, pa se zato raspitujem. Iako znam sve prednosti E72, on nikako nije u kombinaciji jer me izadje dosta skuplje. Zato je ili E5 ili sadsanja dumbphone - 6303i...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.