Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
nabavio sam sebi polovnu nokiu 6230 i interesuje me slijedece?
-displey mi je malo losih , nezivih boja (prije sam imao k700 na kom su bile sto puta bolje boje),pa jel to do nokia displeya ili do mog mobitel posebno?
-da li mogu smanjivati ili pojacavati radio ili opcenito mp3 reprodukciju preko slusalica ili preko zvucnika?
1. pa SE i samsung imaju zivlje boje nego nokia,tako da je verovatno zbog toga ti se chini...
2.pa sa leve strane imash volume ako si na to mislio,pa podesish tu...
Ako nisi mislio na taster sa strane, u meniju music player-a imas opciju predefinisanih equaliser-a, medju kojima imas i dva prezna mesta, gde sam mozes definisati kvalitet i jacinu zvuka.
Music Player - Media equaliser / Set 1 ili 2 / Options / Edit / Podesis sve klizace na najvisi nivo / Save. Dobices nesto glasniju reprodukciju, ne preterano.
uzeo sam 6230 ( znaci obicnu 6230 bez ono i ) a klasicni dzojstik nema kao npr. kod k700 ili n 6600 , ali mogu reci da je dzojstik , veoma dobar i ugodan za koristenje....
Dzojstik, tj 5-smjerni navigacioni dugmic, da tako kazem, na 6230 ti je ugodan za koriscenje? Pa meni je to najveca mana tog telefona, cim ga uzmem u ruke od nekoga iznerviram se zbog toga, nikad da ubodem to sto treba...
Da i mene nervira taj joysick kod 6230...ali zato je to ispravljeno na 6230 pa je odvojeno(ima posebno dume u sredini) i mnogo je bolji za navigaciju...
Zaboravio si da dopises "i" na 6230, xexe.
Da, tako jeste bolje, nisam imao prilike da cackam 6230i ali mora biti bolje. Meni je na recimo D500 extra navigacija, ima 4-way taster i ono OK u sredini, tako je mnogo lakse, ne znam sto su svi proizvodjaci (bez Samsung ) zapeli za dzojstike...
e sto se dzojstika tice po meni i SE S700 ima odlicnu navigaciju!!a na d500 su mi ti tasteri pomalo nagurani pa mi je tesko da ih ponekad ubodem kako treba
a ovaj expert stefan nemoze da napise ni jedan post a da ne pomene njegov d500 , da na 6230i je mnogo bolje uradjen navigacioni taster i odlicno funkcionise licno sam se uverio, osim ako nemate cevape od prstiju pa ce te imati malo problema
na moju 6630 joystick je najbolji, jes da izgleda da je teško pogodit sredinu al super je nikad mi se nije desilo da sam promašio sredinu ili da sam umjesto dolje pritisnuo dvojku
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.