Samsung Ativ S

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Samsung Ativ S

Post od skar »

Slika
Slika
Slika
Slika
sta reci osim dobrodosli WP8

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Re: SAMSUNG ATIV S

Post od Green »

Svejedno, bice zabranjen u Americi jer podseca na iIgracku...

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Green, najverovatnije! :dry:
Ali ja moram priznati da je ovo prvi od tih samsungovih galaxy-like telefona koji mi se svideo. Zadnja maska je interesantna, a sa prednje strane su (po mom misljenju) prvi put lepo uklopili to fizicko dugmence sa ostalim elementima. :)

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

Fino izgleda, dopada mi se i kapacitet baterije! :wink: Samo je pitanje koliko ce ovo cedo da kosta?! :dry: :unsure:
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

kostace verovatno ko dva polovna Yuga...secate se koliko je kostala nova Omnia 7...da se najezi covek... :shock:

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Baterija je vrlo dobra na papiru, ali sam poprilicno siguran da ce da traje krace nego S3 koji ima isti ekran i malo slabiju bateriju. Razlog da vjerujem u to je Lumia 900 koja po kapacitetu ima izuzetnu bateriju a hardver ne bas previse zahtjevan ali opet traje krace baterija nego na S3... Vjerovatno zbog samog sistema sto trosi vise struje ali mozda je i to optimizovano sa WP8. :) U svakom slucaju dobar telefon, ceka se sad 05.09. da vidimo sta Nokia ima za pokazati na tom polju. :)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Iako dolazi iz Shitsunga, svidja mi se jer nije plastikaner i nije Android. Znaci nadoknadjuje u startu 2 velika minusa. Ako cena ne bude neka prevelika, i Win8 se dobro pokaze, a Nokia i HTC ne ponude nesto bolje ili isto a za manje pare, moglo bi ovo da pa'ne oko novaka :D
Recimo da sam zadovoljan specifikacijama na papiru... Videcemo kako ce da se pokaze u RL.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

I meni se svidja, samo me zanima da li je stavljena kamera kao na GS3. A za bateriju cemo tek videti kako ce se pokazati. Od Nokie ocekujem PV tehnologiju, manju bateriju ali i manji ekran, do 4.5''. Citao sam kao da treba da da izbace 4.8'' udarni model ali iskreno ne verujem u Nokiu sto se toga tice. A od HTCa ocekujem da opet zeznu slabu bateriju i jos par softverskih i hardverskih gresaka. -_- Ali ipak, izvucice ih one jebacke Dr Dre slusalice. O.o :)
Nokia Lumia 1520

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

RE: SAMSUNG ATIV S

Post od skar »

iskreno najvise ocekujem od Lumia,mada One X u WP izdanju...mislim da bi bilo odlicno...

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Meni su se uvek dopadali Windows Phone uredjaji, jedno vreme sam ozbiljno razmisljao o nabavci nekog od njih. Ako se dobro pokazu kod korisnika ovi novi WP8, opet cu da razmislim, ako finansije dozvole. Mada, primarni OS je kod mene i dalje Android...

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Adams »

Jel zna neko da li ce ovi novi windows phone 8 modeli imati USB-On the go mogucnost, znaci povezivanje usb-a preko kabla na telefon i prenos podataka? S obzirom da su omogucili usb mass storage preko memorijske kartice valjda ce omoguciti i ovo, stvarno je korisna stvar a ima je i cak prestarela symbian Nokia N8. :)
Nokia Lumia 1520

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

nemoj tako,N8 je prva koja je i imala tu podrsku,dalekko pre robotica...:)
ne moze se znati,cuvaju podatke o "osmici" ko zmija noge.. :dry:

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Adams »

Ne ne, to je bilo sarkasticno,zaboravio sam navodnike a mrzi me da ispravljam posto sam na moru pa kucam preko telefona. Po meni je N8 odlican telefon, od izrade, preko kamere i baterije, a usb otg je odlicna i veoma korisna opcija za neke korisnike. :) Moj drugar sa faxa je ima i koristi je bukvalno svaki dan, znaci ne mora ni od koga da uzima usb pa da ga nosi kuci ili da nosi lap top sa sobom vec odmah prebaci sebi ili nekome sta god treba. Ako MS omoguci ovo WP8 je sigurno moj sledeci telefon. U svakom slucaju drago mi je sto sada nista nisam uzimao preko telenora iako mi je istekao ugovor, izgleda da nas ceka uzbudljiva jesen. :)
Nokia Lumia 1520

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Koliko S3 deluje neozbiljno pored ovog telefona
http://www.youtube.com/watch?v=G5Cv2TPSNRM
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Adams »

Pogledajte na GSMareni, izasle slike prve WP8 Nokie. Izgleda da ce stvarno da bude 4.5 inca ekran i jedan model sa PV tehnologijom.
Nokia Lumia 1520

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak

Re: Samsung Ativ S

Post od Adams »

http://www.gsmarena.com/samsung_ativ_s_ ... s-4875.php

Stigle su i cene. Bravo, svaka cast za Majkrosoft, izgleda da je krenuo da se takmici sa Applom...... sa cenom.
Koliko god da je Windows Phone 8 dobar operativni sistem zanima me sa kojim pravom stavljaju ovolike cene na operativni sistem koji zauzima 0% trzista, ili ako cemo da je direktni naslednik WP7 sa 3-4%. Ovo je recimo 100 evra jeftinije od iPhone 5 ali samo me zanima kako planiraju da privuku nekoga da kupi neprovereni uredjaj po ovoj ceni.
U svakom slucaju, sad kad su izasle cene za sva tri proizvodjaca ovo je najbolja vest za Google i Android....
Nokia Lumia 1520

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Mnogo para,ali se nadam da ce mu pasti cena,mozda se i batalim androida jednog dana ako se ovo pokaze dobro
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Adams »

Behemoth, Mnogo mnogo, cak sta mislim i previse za novu platformu. Ajde da razumem i nekako Nokiju, mnogo su ulozili u telefon, koliko toliko napredna tehnologija pa visoka cena, ali Samsung je mogao ovo mnogo bolje da odradi. Imaju S3 i Note 2 kao perjanice i Ativ S njima sigurno nece ugrozavati trziste tako da su mogli njemu da spuste cenu kako bi sto bolje otkinuli i deo kolaca WP 8 potrosaca.
Nokia Lumia 1520

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Telefon izgledom podseća na uvećani S2, samo drugi materijali su korišćeni. Lepo izgleda nema šta.
Adams, možda samsung i ne želi puno da forsira m$, možda im je bolje sa androidom pa su roknuli cenu kao i ostali jbg

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

trenutna cena u Nemackoj - http://www.guenstiger.de/Preisvergleich ... _16GB.html

trenutno najskuplji model win8... 8)

Odgovori