treba da uzmem novi pa me zanima koji od ovih , molim vas preporucite mi nesto , i navedite razloge zasto bas taj .
PS Da li je bolji Nokia 3650 ili 3660
Ako hoces simbian onda 3650(3660), ako hoces dobar stereo mp3 player sa mem. karticom onda z1010, ako hoces super kameru i ekran onda tm100.
Ja licno bih uzeo z1010.
Poslednja izmena od Miljance u Sub, 04. Jun 2005. 20:48, izmenjeno 1 put ukupno.
E, ja licno bi za te pare uzeo Nokiu 6600. (Racunam da imas na raspolaganju tu oko 200e?) Jer je ona bolji izbor od ovih, jedino sto nema stereo mp3...
Dobro, to stoji, ali zato nema ni mp3 ni slot za kartice recimo, sto imaju i 3660 i Z1010. (da ne bude zabune, 3660 je Symbian pa se instalira program za mp3)
Meni je on mozda i najljepsi od ovih telefona, al je malo texnicki zaostao u odnosu na ova dva...
Ne znam odakle Miljancetu to sharp ima ubedljivo najbolju kameru? moj kolega ga ima i prebacili smo slike mms-om na racunar, i blagi uzas su.shum je veliki, mutne su itd
VGA kamera, VGA kamera je rezolucije 640*480 u slucaju da neko ne zna.
Druga stvar, shuma ima kao i na svakoj slici koja se slika sa telefonom, i normalno da slike deluju uzas kada se uporedi sa digitalnim aparatom ali kada se uporedi sa drugim telefonima sa vga kamerom slika je bolja. U rangu mobilnih telefona tm100 ima vga kameru koja je medju najboljima ako ne i najbolja.
Trece, nisam probao da posaljem mms preko ovog telefona ali neki telefoni pre nego sto posalju mms prvo smanje sliku...
Poz...
- moto v 535 - sharp tm 100
poz. moja je greska sto nisam pratio temu za odgovore,pa sam tek posle par meseci slucajno naleteo. Elem odlucio sam da je aktiviram kaceci ove slike ,pa da uporedimo.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.