Potreban mi je mobilni kome traje baterija duze od jednog dana,na kome mogu da surfujem po netu i da ima pristojnu memoriju za muziku..ova dva modela zadovoljavaju moj budzet pa mi treba savet za koji da se opredlim.Unapred zahvalna
Samsung Galaxy Trend ili Sony Xperia J??
Samsung Galaxy Trend ili Sony Xperia J??
Slabo se razumem u telefone,pa mi je potrebna pomoc..meni su ova dva modela po karakteristikama ista,gresim li?
Potreban mi je mobilni kome traje baterija duze od jednog dana,na kome mogu da surfujem po netu i da ima pristojnu memoriju za muziku..ova dva modela zadovoljavaju moj budzet pa mi treba savet za koji da se opredlim.Unapred zahvalna
- skar
- Mobil manijak

- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
Re: Samsung Galaxy Trend ili Sony Xperia J??
Uzmi trend,bez razmisljanja...mnogo je kvalitetniji,android je optimizovaniji..ta xperia je bogu plakati...pokrenes li viber slucajno restart sledi odna
Hvala puno!!!
pretpostavljala sam da je trend ipak bolja opcija,trebao mi je samo "strucno" misljenje 
- znemanja
- Moderator

- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Još jedan glas za trend, dosta bolje rešenje od Xperie.
btw, ova tema treba da ide u sekciju "poređenje modela".
btw, ova tema treba da ide u sekciju "poređenje modela".
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)