Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Da li je moguce da na ovom telefonu ne postoji opcija za nastavak poruke kad predjem limit od 160 karaktera (Znaci ono: npr. 330/2)..? Ta opcija cak postoji i na 3310..
Ako postoji neka mi neko kaze kako to da ukljucim.. NOKIU znam da me probudite u 4h ujutro ali ovo me ubija..
Pa koliko ja znad trebala bi da postoji, ali da je to automatski podeseno, a ne da ti rucno podesavas...stvarno mi je to cudno...jer sto ti kazes cak i 3310 moze da napise 3-4 poruke zajedno
Pa nije mi frke ali ono, eto reko' cisto da pitam.. Bas cudan NOKIJIN potez u vezi te opcije, ajde da je neki hardverski deo, pa i da ih razumem, da su to odradili da bi cena bila manja.. ali ovo je softverske prirode, to bar ne treba da bude problem..
Ma ne pisem ja referat ili maturksi rad.. vec mi ponekad fali 4-5 karaktera pa sam navikao samo da nastavim i nije mi zao za 3 din. vise, a sad moram opet da otvaram write i tako to..
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.