MPX200, T9 na srpskom
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
MPX200, T9 na srpskom
Uspesno sam formirao kompletan T9 (srpski). Nocas jos da prekompajliram par sitnica i nadam se da ce da proradi.
Ako postoji neki dobrovoljac sa malo slobodnog vremena, bilo bi lepo da mi se pridruzi da napravimo kvalitetan srpski t9 za mpx200. Trenutno sredjujem listu od oko 30000 reci.
Rile, javu imam (samo pusti mail). Nikad je nisam koristio (procitao sam na nekoliko mesta da sun uopste ne pokusava da plasira kvalitetnu javu za smartphone....) Ovo sto imam je neka iteracija skinuta sa opet nekog sajta (ali kazu da radi).
Rile, javu imam (samo pusti mail). Nikad je nisam koristio (procitao sam na nekoliko mesta da sun uopste ne pokusava da plasira kvalitetnu javu za smartphone....) Ovo sto imam je neka iteracija skinuta sa opet nekog sajta (ali kazu da radi).
Fali mi taj prvi deo. Ustvari, u mailu pise Motorola_MPx200_WM2003_Original.001 ali kad ga skinem on postane .zip fajl. posalji mi ako mozes samo taj fajl na beastmaster05@gmail.com
- samurai_jack
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 04. Jul 2005. 00:05
- Kontakt:
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 11. Sep 2005. 18:02