T630 shortcut email??

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Sasha
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 07. Jul 2005. 22:36

T630 shortcut email??

Post od Sasha »

Da li moze da se namesti da kada gurnem dzojstik na gore da mi ne izbaci my friends nego nesto sto ja namestim?
Kako da otvorim slicku sa email-a kada mi stigne drug mi je posalo malu sliku i ja primim na email i ima jos gore kao spajalica na koverti znaci ima attachment ali vidim samo text a slike nigde kako da otvorim da vidim i sliku?? Probao sam na more ali nema za attachment??

Miljance
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Mar 2005. 13:05
Kontakt:

Post od Miljance »

Za precice preko jostick-a nisam siguran ali mislim da ne mozes to da promenis, bar ne na t630.
Sto se tice mail-a na novijim SE telefonima imas opciju more->save atachment i na novijim telefonima isto ne mozes odmah da pogledas sliku, vec moras prvo da je sacuvas, a onda odes gde se nalazi i pogledas je.

Sasha
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 07. Jul 2005. 22:36

Post od Sasha »

Kod mene nema save attachment, ima reply, mark as unread, mark for deletion i copy to archive to zadnje sam probao ali kada pogledam u arhivi samo text ima? :wacko:

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

nema t 630 mogucnost primanja attachment-a samo text :uhuh: , a precice su fabricki definisani i nemogu se menjati :uhuh: :chytry: :uhuh:

mis
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 07. Mar 2005. 14:18

Post od mis »

Evo ja sam ponosni vlasnik belog T630 pa me zanima jedna stvar.Uglavnom nemam nikakvih problema sa njim,samo mi je zapala za oko jedna stvar,ponekad kada neko cimnem,tj pustim poziv pa mi se taj neko slucajno javi i bude eventualno sekunda razgovora a ni toliko na ekranu mi je pojavi da je ragovor trajao npr.:44 sekunde,ili 4 minuta i par sekundi,mislim da prikaze trajanje prethodnog razgovora?da li je to normalno ili ga moram nositi na flesiranje?E da jedanput sam igrao igricu a baterija mje bila pri kraju i za vrijeme igre valjda krenuo je onaj zvuk obavestenja da je baterija prazna i fon mi se zablokirao pa sam morao vaditi bateriju?Ima li neko neki savjet?
Stephen:And Africa is where it's at. Recently Joanne and I spent little time down in Afrique sur-mer.
Del :Fabrique belgique.

fix
Banned
Pridružio se: Pon, 16. Maj 2005. 16:01

Post od fix »

najverovatnije da su to neke sitnije greske u softveru (bar sto se onoga kod igrice tice),a ono za razgovore prvi put cujem!! mislim da jedino flash pomaze!!

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Da, bice neke sitne greske u softveru... Ako tebi fon ok radi osim to sto ti se zabagovao jednom ne moras nista da diras, uzivaj... 8)

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od nbnebojsa »

mogu da ti sacuvaju podatci da ih bekapuju 8) ali se to dodatno placa mislim da je 10e na cenu flesovanja :wink:

mis
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od mis »

A koliko dodje cena flesovanja?I gde je to dobro uraditi u Beogradu a da znam da mi nece osakatiti telefon
Stephen:And Africa is where it's at. Recently Joanne and I spent little time down in Afrique sur-mer.

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od nbnebojsa »

cena je izmedju 10-20e sve preko je otimanje para, nek ti posalju beogradjani gde je dobar servis :wink: ........

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

mis, možeš u Infotimu da završiš sve, imaš njihovu adresu na sajtu, kao i broj telefona (prvo nazovi i pitaj).

mis
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od mis »

E hvala na savjetu,sada oprostite ako sam dosadan,ali danas mi je pao mob pa se ugasio i upalio sam od sebe,a to mi se i ranije desavalo prilikom padova pa me interesuje ako je to normalno?

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Pa ono ako se restartuje samo prilikom pada onda to nije do softvera ja mislim (a nije ni neki problem), nego se nesto unutra mrdne i... :roll:

mis
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od mis »

pa da,samo se restartuje i posle normalno radi,e sada ja koji i nisam neki veliki strucnjak za telefone ne znam jeli to nesto za brigu ili...pa vas bas zato i pitam...e da,sto se tice baterije,svaki put,ama bas vsaki prvo se skine jedna crtica pa se opet vrati i sve tako...i zvao sam infotim,ne rade bekapovanje podataka jer nemaju kablove kazu

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

E, ako imas jos pitanja otvori novu temu jer ce da nam iskasape sve poruke odavde, odosmo u off topic... :lol: :lol: :lol:

mis
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od mis »

znam da sam pretjerao ali sta da radim,ljudi slmo zar ne? :lol: :D nego stvarno sta da ardim sa ovim mobom?

Odgovori