Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
jooj gde bas 6600 ona ima najlosiji zvuk
6230, 6230i, 6630, 6680, 6681 su solidni telefoni sa dobrim zvukom
e sad SE ima zaista jako doba zvuk, ali ja nisam neki fan SE imam neku averziju prema njima, mislim da mnogo kostaju a malo daju, tako da razmili sta ti odgovara
A 7710 si zaboravio? Mada za ovaj telefon treba dubok dzep (i bukvalno i metaforicki ) ali je jako dobar...
Uskoro treba da se pojavi i prvi pripadnik N-serije, odnosno N90, i on bi trebao da ima odlican muzicki plejer...
ma nista dok se ne pojavi n91 , pa covjece 4gb mjuze i mogu mislit (odnosno predpostavljam) da ce mu kvaliteta zvuka i jacina preko spikerfona biti extra .... al vidjet cemo , iako je glupost sto n91 izlazi kao zadnji od ova tri
kakve veze ima kakav će mu zvuk biti preko spikerfona? valjda je veće uživanje kada staviš lepo slušalice na uši i uživaš u odličnom zvuku koji tvoj mobilni ljubimac reprodukuje...
što se tiče n90. čak i da se pojavi u skorije vreme cena će mu biti preko 700€ .. pa ti razmisli da li ćeš ga čekati ili ne.
ne znam , ali za mene je i uzvivanje kada pustam muziku preko spikerfona ( pa bi mi bilo drago da mu je jacina muzike tako i preko spikerfona jaka) a sto se tice muzike preko slusalica - tu nema dvojbe -biti ce extra u svim pogledima , ali ipak ja cekam n91 (ali cu i jos cekat kad izadje ,da mu cjena padne ) jer je za mene n91 savrsen mobitel...
Meni je takodje vece uzivanje preko spikerfona i preko spikerfona mnooogo vise korisim mp3 nego preko slusalica, tako da mi je jako bitno.
Ja sam se nesto nameracio na W800...
bilo bi logično da to bude n91, pa majku mu, napravljen je da bude novi iPod.... koliko znam, n91 nema pop-port kao sve ostale nokije, već u njega uključuješ slušalice sa standardnim (3,5mm) priključkom
Citao sam review SE-a K750, porede ga sa Apple iPOD-om!!! Naravno da je Apple ispao malo bolji ali... Pa ono, ne znam... Ma sve ti to dodje isto, bez ko oce bas da se muci da cuje i najmanju razliku pri mp3-u... To je kao ona fora s ekranima, dok ne stavis jedan do drugog i zagledas se dooobro u oba razliku ne mos da vidis...
U pravu si stef, dodje na isto. Pored toga (kao shto vec pomenuh) teoretisanje o josh neizashlim modelima i njihovom zvuku je dosta zaludan posao jer se konfiguracija (hardware-ska za zvuk) setuje za nove uredjaje par nedelja pre premijere cime svi sa punim pravom u momentu izlaska njihove najnovije sprave mogu da kazu "NAS JE NAJBOLJI"
Pa bas stereo malo teze, a imas slusalice...zvuk je onako...solidan
Mada bolje je na spikerfonu...u svakom slucaju imas da kupis slusalice, neko je cak dobio uz fon, ja nisam
Skini sa sajta na nokijinoj stranici pa ubaci, ili jednostavno moju sa foruma, ako zapne daj mail pa cu ti poslati
Mada kopiras me, nije u redu, hehehe
Ajde Stefane, nije bas 5 evra, bar 6-7, hehehe
Skupo si platio fon pogotovo sto nema MMC, a cudi me da nema, bas me zanima sta je uradio sa njom Naravno, 256MB i stvarno super
Vala te 1-2e cu ja da dodam ako je frka za njih.
Sto ste se zakacili za tu MMC ej... Pa sve i 50e da kosta 16 mb ne sluzi nicemu...
Pa nije skupo uzeo sto... Ono... Zavisi ustvari kolko je star, koriscen i kako je ocuvan...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.