nov telefon

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
kid_frankie
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 27. Avg 2015. 10:11
:: huawei G510

nov telefon

Post od kid_frankie »

Pozdrav prijatelji, Vas sajt sam koristio do sada da se odlucim kod svake kupovine, ali ovog puta stvarno vise nisam siguran sta da gledam. Sto se potreba tice, koristio bih ga kao jedini telefon, za posao i uobicajenu upotrebu, znaci net, fb, vocap, viber, skajp, muzka, po neka igrica...

Imam nameru da dam izmedju 200 i 300 evra (mozda i malo jace), ili 100 do 150 kroz paket oko 2000din, BITNA stvar mi je da ne bude prevelik, dakle max do 5'', i pouzdanost, s obzirom da su mi dosadasnja iskustva sa androidom da godinu dana rade solidno, a drugu nisu ni zasta(mada sam koristio jeftinije varijante)... znaci nesto sta ce biti aktuelno bar jos dve god :D . Kamera nije presudna, bitnije su mi druge performanse, tipa dobrog procesora, veceg RAM i ROM prostora, jace baterije. Uzeo bih u svakom slucaju nov telefon, android OS, nije mi bitna ni marka telefona.

Do sada mi je favorit bio HTC ONE mini2 koji je bio pocetkom leta u vipu za oko 100e+paket, ali ga vise nema... za oko su mi jos zapali i ONE mini i ONE m7, lenovo s60 i vibe x2 (u mts-u), galaxy a3, xperia m2 aqua i m4 aqua, huawei p8 lite.

danil80
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 15. Sep 2014. 17:30
Kontakt:

Re: nov telefon

Post od danil80 »

Да ми не би много срали ево шта каже Marques, сигурно ће ти одговорити на питање :)
https://youtu.be/Nmkab1LUqlg

Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Post od Apolo »

Kad si vec pomenuo svoje iskustvo sa pouzdanoscu sa Androidom, u tom slucaju bih ti preporucio Lumiu 830 u razmatranje.
Medjutim, posto si naglasio da zelis Android ipak, moja preporuka ti je Samsung A5. Može se naći izmedju 250-300e, treba malo pogledati. Bas sam juce citao komentare za taj telefon i nahvalise ga lepo da lepo i brzo radi, kamera odlicna.
Festina lente.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Za cenu od oko 250€ nov, A5 je odlična kupovina i zadovoljava sve navedene zahteve.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Sony Z2, Huawei P8 ili P8 lite, Samsung S5 to ti je moja preporuka, ako pogledas karakteristike videces i zasto sam njih preporucio
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

kid_frankie
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od kid_frankie »

Uzeo bih android jer sam navikao na njega, a i kada sam cackao neki telefon sa win os nije mi se svideo.

A5 mi dobro deluje. Kad smo u toj konkurenciji, Alpha mi deluje idealno. Procitao sam i testove za njih, i kazu da cenu drze samo zbog metalnog kucista, sto mi takodje nije neophodno, a da po performansama ima i boljih, pa me zanima koji bi to mogli biti? Mozda lenovo P70.

@kvaka, preveliki su mi i Z2 i S5, ne volim telefone koje ne mogu lepo da drzim u ruci, i da mi stoje normalno u dzepu, p8 lite mi je ok, ali s obzirom da sam vec koristio dva huaveija, i da nisam preterano odusevljen, sada bih uzeo nesto drugo.
Poslednja izmena od kid_frankie u Čet, 27. Avg 2015. 15:01, izmenjeno 1 put ukupno.

1808
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
:: Smartphone

Post od 1808 »

kid_frankie napisao:....Kad smo u toj konkurenciji, Alpha mi deluje idealno, ali takodje samo polovan ulazi u opticaj.
Zašto samo polovan. Ti reče da bi dao do 300€, možda i malo više. Imaš da ga kupiš u prodavnici za 319€ sa svim legalnim papirima, što je malo više od budžeta kao što kažeš. Evo ga po toj ceni u ovoj prodavnici.....
http://viktormob.com/index.php?option=c ... &Itemid=29

Alpha je zaista sjajan telefon i zadovoljiće sve tvoje potrebe koje si naveo u uvodnom postu.

kid_frankie
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od kid_frankie »

auuu :oops: :oops: :oops:
ja sam nalazio neke dosta vise cene, morace to bolje da se pogleda... HVALA!

somi92
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2014. 03:15
:: xperia p

Post od somi92 »

Druze, z3 compact i ne razmisljaj mnogo.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Danas sam video z3 comact u PO i cena je 360e. Bas lepo izgleda iako je za moj ukus premali ekran, ali zato ima onih koji vole ekrane "normalnih" dimenzija
Note IV N9100 dual

drdekzar
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 06. Jul 2014. 11:28
:: Lenovo Vibe Shot

Post od drdekzar »

ako ti se uklopi u budzet lenovo vibe x2 jako dobar telefon i jako lepog i zanimljivog dizajna.

Odgovori