Je l' bolji Huawei Honor 7 ili LG g3? Ako posmatramo koriscenje na duze staze, na 2 god recimo? :-/
Citao sam da im se kamere ne razlikuju mnogo, sad ne znam da li je to zbog softvera, pa da li ce Huawei to poboljsati.? Plus za LG je sto mu se baterija moze menjati. Gledao sam i neke ocene na netu da mu baterija duze traje.? :-/
Huawei Honor 7 ili LG G3
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Re: Huawei Honor 7
Po meni je sve na strani H7. Metalno kućište, senzor, 3gb rama, dobar ekran, emui. Biće ovo odlična kupovina na proleće.
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Re: Huawei Honor 7
Menboku, Dizajn na strani H7, medjutim sto se kamere tice nisam odusevljen. Drug ima G3, jako lep i dobar telefon, i cini mi se bolju kameru ima od H7, pa i moja Lumia 830 koja pravi bolje slike od ovoga sto sam video u testu. Mozda da uzmes u obzir G3 sa 32gb memorije i 3gb rama.
Festina lente.
Re: Huawei Honor 7 ili LG G3
Dizajn mi nije toliko bitan, LG uz QuickCircle mi izgleda bas lepo. Plus mu je ekran veci, a kazu da je "lepo upakovan". Citao sam na sajtu: http://www.ubergizmo.com/reviews/huawei-honor-7-review/ da je glavna prednost h7 prednja kamera- koja je odlicna, ali ja nisam selfi fan, tako da to ne donosi prevagu kod mene. Da se ne ponavljam, sve pise u recenziji, dvoumim se jer je LG iz 2014., a ovo je novi telefon. Kako ce biti sa azuriranjem androida. :-/
Meni su najbitnije 3 stavke: kamera, baterija i da ne koci, secka i da traje, jer kada kupim telefon ne menjam ga narednih par godina. :-/
P.S. Hvala na komentarima.
Meni su najbitnije 3 stavke: kamera, baterija i da ne koci, secka i da traje, jer kada kupim telefon ne menjam ga narednih par godina. :-/
P.S. Hvala na komentarima.

Kamera odlicna, baterija na wifi je ok, 4-4,5h sot i telefon ne baguje i ne secka. Sto se tice nadogradnje verujem da ce 6.0 biti poslednje sto ce g3 dobijati, mozda neki 6.1ili tako neka verzija malo ispeglana. Huawei tek sad izbacuje 5.1 za mate 7 dok je lg to dooosta ranije uradio ( ja imam g3 vec 6m i cim sam uzeo upg sam na 5.0) , doduse na 5.0 je stao za g3 al ce dobiti 6.0.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Huawei po pitanju performansi, softvera i update-a, ne može da se poredi sa LG. Previše sitnica koje kvare ugođaj na Huawei modelima. Što se tiče kamere, samo ću reći da nije sve u hardveru. Izrada ok, Huawei je tu bolji od mnogih.
- pero0000
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Jul 2010. 10:02
- :: Samsung S10
- :: Nokia 6210
LG G3 preporuka. Imam ga od pre par dana, odličan telefon u svim segmentima.