Nokia NGageQD i BT?

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Ljut ko papricica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 08. Avg 2005. 15:49

Nokia NGageQD i BT?

Post od Ljut ko papricica »

Ok.Uz pomoc nekih porukica sa foruma(hvala onima koji su ih poslali) posle vise uzaludnih pokusaja uspeo sam da mi proradi bt konekcija pc-a i mobilnog.Medjutim ne mogu nista da posaljem na mobilni,jel mi stalno govori da nema dovoljno memorije(probao sam da ga iskuliram sa crvenim dugmetom na tel,ali posle izvesnog vremena mi izbaci copy error i prekine slanje).Kapiram da je mlogo glup i ne vidi skoro praznu memor. karticu nego pokusava sve da smesti na svoju memoriju.Kako da mu objasnim gde da salje podatke?Kako prebacuju igrice na ovaj mob?Sto se tice simbian fajlova to je ok,ali kada imam foldere?(kaze mi da ne mogu da kopiram folder na mob.,a u uputstvu pise da treba da isopiram system folder) :shock: :chytry: :disgust:

qwert
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 18. Jul 2005. 13:34

Post od qwert »

Moras da premestis da poruke primas na mmc karticu.Udjes u meni pa messaging-options-settings-other-memori in use promenis mmc.To nije bilo kod mog druga na starom n-gageu ali za ovaj novi neznam.Probaj.Sto se tice igrica preko bt je jako tesko slati.Moras da posaljes svaki fajl posebno i onda ih preko file managera sve spojiti u e:system/apps/ime igrice.To je zamorno i dugo traje.Posto qd nema usb najbolje bi bilo da kupis card reader i onda je samo snimis na karticu
3650 je bolji od 3660

Odgovori