Telefon za prelazni period
Telefon za prelazni period
Kao sto pise u naslovu, treba mi telefon za neki period od 3-4m , odnosno do pojave motorole u srbiji ili izlaska ip7 mozda, ili pada cene htc 10ke... Uglavnom zelim normalnu bateriju, solidan ekran, i da ne stuca ( min 1,5gb rama ) i da sto manje izgubim na ceni i lako ga prodam. Prvo sto mi pada je samsung j5 , dobar telefoncic, super baterija, ok ekran i samsung ce se sigurno prodati, jeftin je ~140e ima vec nov od operatera itd. Sta jos ima a da je tu do 150e ( ako ima nesto bolje od j5 ), i da ispunjava kriterijume?
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: Telefon za prelazni period
Za 150€ tesko da ima bolje resenje od J5, zadovoljava sve kriterijume i što je važnije dosta dobro drzi cenu i popularan je model tako da prodaja neće biti problem.
Tu je i Huawei P8 lite koji je u nekim segmentima slabiji od J5, ali slične cene.
Sent from my iPhone 6 plus using Tapatalk
Tu je i Huawei P8 lite koji je u nekim segmentima slabiji od J5, ali slične cene.
Sent from my iPhone 6 plus using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Xiaomi Redmi 3.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Redmi 3 necu prodati nikad, polovan kinez bez validne garancije je vencanica... p8 lite cu pogledati
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 05. Apr 2015. 18:50
- :: Galaxy Trend Plus
A sta mislite o Lg zero class, niko ga ne spominje a cini se odlican za 150e?
Deluje mi kao slaba baterija...inace ovako na papiru skroz fino...
- Bogdan2015
- Entuzijasta
- Pridružio se: Uto, 19. Maj 2015. 11:00
- :: Samsung Galaxy S7
- :: Xiaomi Redmi N3 Pro
Mislim da cu uzeti j5, dobio je i mm tako da će do oktobra odraditi posao.
Sent from my LT22i using Tapatalk
Sent from my LT22i using Tapatalk
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
somi92, Odličan izbor, imao sam kratko taj model i ostavio je odličan utisak. Naravno, ne treba očekivati flag ship preformanse od telefona koji košta 150 evra, ali mislim da uređaj može da zadovolji i one malo zahtevnije korisnike.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)