Bluetooth camera...

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
iggymydoom
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 18. Jul 2005. 23:48
Kontakt:

Bluetooth camera...

Post od iggymydoom »

Moze li mi neko reci da li postoji bluetooth kamera koja bi svoje snimljene podatke automatski (u realnom vremenu) preko bluetooth prebacila na moblini ???

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Nokia Remote Camera

Post od gajic_ivan »

Nokia Remote Camera... ali nije BT, nego se podaci šalju preko GPRS-a na kompatibilni mobilni telefon ili na e-mail...

iggymydoom
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 18. Jul 2005. 23:48
Kontakt:

Post od iggymydoom »

Kako preko GPRS-a ???......... :? ........... Jel on svoje podatke automatski salje preko GPRS-a na zadati telefon ??? :)

qwert
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 18. Jul 2005. 13:34

Post od qwert »

Postoji bt kamera.Sad neznam gde sam to video na netu.Ta kamera je bila napravljena nesto za n-gage.KOsta 199 dolara ali neverujem da ih ima koad nas.Za nesto detaljnije goooooooooglaj
3650 je bolji od 3660

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Postoji BT kamera za nokijine modele koji je nemaju, ali stvarno ne znam koliko je to isplativo uzeti...a iggymydoom to što ti hoćeš ćeš teško naći da se prebacuje preko BT...jedino preko GPRS :wink: :)

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Imas onu SE-ovu kamericu koja se shetka po kuci... :D E sad, jedino na SE-ovoj P seriji moze da se koristi... :smutny:
A sto se tice te BT kamere, jel to mislite na onu Nokia Fun kameru? :) Ako je to, to sluzi za slikanje, mislim da ti slikas, ne na foru video nadzora... 8)
iggymydoom, mnogo trazis od fona... :roll: :)

Odgovori