Koje modele mi mozete preporuciti da ispunjavaju uslove?
Hvala unapred.

Dobra baterija i LG g5, pa to nikako ne ide... Znas i sam, rekao je pristojna kamera i dobra baterija...znemanja napisao:Samsung S6, možda S6 edge plus. Baci pogled i na LG G5, mislim da je povoljan kod operatera. Ne znam na kog operatera si mislio, ali u VIP-u su najpovoljniji telefoni.
Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk
nece covek p9. [emoji2]Night napisao:Huawei p9 je oko 400 evra, s6 sam vec imao, lg g5 je 50 000 u vipu...
Uzmi ti sebi LG g5, kad je toliko dobarznemanja napisao:Dobra kamera i Huawei teško da idu zajedno. LG G5 je ne samo po pitanju kamere bolji od P9 već i po pitanju procesora i preformansi generalno. Mate 8 tek ima loš kameru, tako da on otpada.
Sa LG G5 autor teme pravi najmanje kompromisa, a ako žele kompletan paket tu je S7 edge najbolje rešenje.
Kanera Kamera... Auuuuuznemanja napisao:Pa LG G5 ima više nego odličan skener otiska prsta, nije tu Huawei bolji, sasvim solidnu bateriju i kameru osetno bolju od Huawei.
Pritom, ja ne bih kupio G5 samo zbog ekrana i dizajan koji je subjektivna kategorija, ali isto tako ne bih kupio ni Huawei, zašto bih kada je tu S7 edge, koji trenutno korstim, bolji. Sa konja na magaraca ne ide.