Xiaomi Mi 5s ili Samsung Galaxy C7
Xiaomi Mi 5s ili Samsung Galaxy C7
Koji telefon uzeti od ova 2 ili neki drugi a da ostane u ovom cenovnom ranku?
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
Re: Xiaomi Mi 5s ili Samsung Galaxy C7
Od samsunga samo S serije su brukare. Sve ostalo je srednja klasa. Xiaomi su bruka telefoni, ali ja nikad nisam imao hrabrosti kao ni danas da ih uzmem, jer znam negde duboko u sebi da je kineski brend...
Ako imaš hrabrosti da rizikuješ i pri tome imaš garanciju, onda slobodno uzmi Xiaomi i nećeš se pokajati. Ja nisam fan da menjam telefone svakih 6 meseci, pa zato kupujem malo jače klase na duže staze. 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Moram da te zamolim po poslednji put. Informiši se pre nego što nekoga savetuješ jer ga očigledno usmeravaš na pogrešan put.
Niti je istina to što si napisao za samsung, niti imaš top model (već srednju klasu, ako ćemo iskreno). Xaomi koliko god kinez bio, radi posao kao što to rade neki osetno skuplji modeli. Tvoja averzija prema njima je tvoj problem, ali to nije merilo kvaliteta i valjanosti uređaja.
Niti je istina to što si napisao za samsung, niti imaš top model (već srednju klasu, ako ćemo iskreno). Xaomi koliko god kinez bio, radi posao kao što to rade neki osetno skuplji modeli. Tvoja averzija prema njima je tvoj problem, ali to nije merilo kvaliteta i valjanosti uređaja.
Ivane ti ovde ostavljas komentare eto cisto da nesto napises, bilo koja tema da se postavi ti odgovaras, ovde pises da su Xiaomi bruka telefoni a u prethodnoj temi si napisao da samo guraju kolicinu..., smorio si, mislim da generelano kada se neko dvoumi izmedju nekih modela na forumu postoje podteme i za svaki model gde, sta i kako, pogledas sve gotova stvar.
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
Želeo sam da pomognem i ništa drugo... Naravno u nadi da čoveku prenesem neko iskustvo i svoje mišljenje kao i svi ostali, pa na njemu je da odluči.
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
Ja sam bas trazio C7 da kupim ali nisam nasao polovnog, pa sam kupio Samsung Note 4.
C7 ti je odlican telefon, veliki ekran ima, jaku bateriju, metalno kuciste i sigurnija je kupovina, a narocito kasnije prodaja jer mu nece pasti cena kao kineskim telefonima
Sent from my Samsung Note4 SM-N910F using Tapatalk
C7 ti je odlican telefon, veliki ekran ima, jaku bateriju, metalno kuciste i sigurnija je kupovina, a narocito kasnije prodaja jer mu nece pasti cena kao kineskim telefonima
Sent from my Samsung Note4 SM-N910F using Tapatalk
Android 12
Hahah azimut prgav lik. Mora da je dosta nizak kad je tako prgav posto su niski ljudi uglavnom prgavi mada ne mora da znaci mozda je uspesan i bogat pa je zato prgav. Realno u pravu je ovo za g5, ostalo je sve bezveze napisao.
- Azimuth
- Moderator
Niti sam prgav a još manje sam nizak, već prosto ne volim da vidim lupetanja i neistinu. Ako nemaš šta pametno da kažeš/napišeš, onda bolje da ćutiš. Ne može biti prostije.
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
Ne znam samo kako to da je G5 srednja klasa? Da li je bio srednja klasa pre godinu dana ili vise kada je izasao? Onda je po toj prici i g6 srednja klasa... 

- Azimuth
- Moderator
Ivan Cirkovic, ne, G5 je prošlogodišnji flagship, ali taj koji ti imaš je oslabljena verzija i to je to. A kako taj model nema apsolutno nikakve veze sa naslovom teme, nećemo ga više ni spominjati.
Ti imaš G5 se, a on jeste srednja klasa.
U jednoj temi pišeš da imaš G5, u drugoj G5 se, te da su Xiaomi ekstra telefoni, te da su za izbegavanje...
Prestani da troluješ po temama i piši smisleno. Ako napišeš još koji takav post, moderatori će pomisliti da si trol i eto ti bana. [emoji6]
Izmedju ova sva telefona bih verovatno uzeo Mi 5s. Ima bolji procesor i mani je, te lakši za rukovanje. Xiaomi (ne ovaj model) ima nekoliko ljudi na forumu i nisu imali neke žalbe vredne odbijanja od ovog proizvodjača.
U jednoj temi pišeš da imaš G5, u drugoj G5 se, te da su Xiaomi ekstra telefoni, te da su za izbegavanje...
Prestani da troluješ po temama i piši smisleno. Ako napišeš još koji takav post, moderatori će pomisliti da si trol i eto ti bana. [emoji6]
Izmedju ova sva telefona bih verovatno uzeo Mi 5s. Ima bolji procesor i mani je, te lakši za rukovanje. Xiaomi (ne ovaj model) ima nekoliko ljudi na forumu i nisu imali neke žalbe vredne odbijanja od ovog proizvodjača.