P9 ili Honor 8

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Tanor
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 29. Mar 2014. 13:54
:: HTC Desire

P9 ili Honor 8

Post od Tanor »

Video sam da se u nekoliko tema pominju ova dva modela, ali nigde konkretno jedan u odnosu na drugi. Trenutno imam P8 Lite i doslo je vreme da se predje na nesto bolje, pa se dvoumim izmedju ova dva modela. Dakle, sta vi mislite/sugerisete? Jos ono sto me je zacudilo da je P9 skuplji iako ima giga manje rama, ali sam video da je neko rekao da je to jer je serija P flagship serija, pa bih molio za objasnjenje sta to konkretno znaci? Hvala unapred na komentarima i sugstijama

rock9855
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
:: MS Lumia 950
:: OnePlus 7T

Re: P9 ili Honor 8

Post od rock9855 »

I pored giga rama manje P9 je bolji uredjaj. Samo je H8 dizajnerski malo lepsi. Ali stvar ukusa. H8 je oslabljena verzija p9 u drugacijrm pakovanju. Ja bi svakako pre uzeo P9 i pored manje RAM-a

emhno1
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 28. Maj 2017. 15:50
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od emhno1 »

Tanor napisao:Video sam da se u nekoliko tema pominju ova dva modela, ali nigde konkretno jedan u odnosu na drugi. Trenutno imam P8 Lite i doslo je vreme da se predje na nesto bolje, pa se dvoumim izmedju ova dva modela. Dakle, sta vi mislite/sugerisete? Jos ono sto me je zacudilo da je P9 skuplji iako ima giga manje rama, ali sam video da je neko rekao da je to jer je serija P flagship serija, pa bih molio za objasnjenje sta to konkretno znaci? Hvala unapred na komentarima i sugstijama
Flagship serija ti je najača (vodeća) serija proizvođača, u ovom slučaju to je P serija Huawei brenda. Definitivno uzmi P9, višak rama ti je čist marketing kod Honor 8. P9 ima bolji ekran, procesor, kameru... postoji razlog zašto je on vodeća serija, a ne Honor ;)

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

P9 bolji po svemu, osim po izgledu. ;)

Tanor
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 29. Mar 2014. 13:54
:: HTC Desire

Post od Tanor »

Hvala svima na odgovorima i sugestijama, P9 je izabran model :)

Odgovori