Ja neki dan kupio Huawei Mate 10 Pro... a i starci će lagano sa mnom.
Još jedan drugar (ne sa foruma) prešao na ajfon, bivša žena vjerovatno takođe otišla sa win tel...
Gdje ste vi našli utočište?
Ruku na srce, super mi je ovaj Mate 10...

Ako si vec napravio temu, pa nemoj ti prvi od nje praviti kupus i ici u off. Postavio si jasan naslov, sve mimo toga, pa i ovaj tvoj post zbog kojeg sam se javio, jeste offtopic.DamirBL napisao:Heh... Ja se i dalje nadam da cu se vratiti na windows za recimo 2 godine kad u Microsoftu smisle nesto pametno po pitanju telefona. Do tad... ma ok je ovo
Kako nema, sačekaj da se ispuca teška artiljerija u temama o Notari protiv Mejta 10 Pro, pa će se obe strane uortačiti da ovde pokažu kako je svaki Win OS uvek bio za maloumne, mazohiste ili ovce i čobane.гари napisao:Nema šta ko da se svađa u ovoj temi.
Šta ima da dolazi vreme, kad to nije ni prestajalo.... evo ti na linku samo dva primerka (iz prodavnice koja nije baš jeftina), a koji su i bolji od ovih koje ti pominješ....гари napisao:....Hoće li opet doći vreme da se za sto evra može kupiti dobar telefon, tj. koji bi mogao da povuče dosta aplikacija kao što su to mogle Lumije 520, 532, i slično.
Nije to nikakva preporuka, već odgovor na ono što je Gari pitao, navodeći L520 i 532 kao neki primer.sugarcoated_ass napisao:1 GB RAM... 8 GB interne... Ovo jedino ako nekoga baaaaš mrziš možeš preporučiti.
Tu silno grešiš, takva aplikacija postoji još od vremena WP7 - jedno vreme sam je redovno koristio u bioskopu pred početak filma.гари napisao:Nije bilo aplikacija za prdenje (...)