Godinama čitam ovaj forum, ali tek sam sad rešio da se registrujem jer sam poželeo da moj jedini do sad "smartphone" u životu, Lumiu 535 zamenim za nešto mnooooogo bolje.
Telefon bi koristio za gledanje tv-a, ozbiljno igranje (Fortnite, PUBG, Clash Royale...), i što bolji video i fotografije, bitna mi je što veća dijagonala i baterija...
Ugovor u MTS-u mi ide do decembra, bez telefona je pa mogu da ga prekinem kadgod i uzmem novi uz telefon.
Nemam keša da kupim telefon bez paketa, a maksimalan budžet mesečno mi je 4 hiljade mesečno (uz verovatno Omorika 2 paket), a za te pare mogu uzeti neki od sledećih telefona (trilema):
1. HUAWEI MATE 10 PRO DS - deluje savršeno, mada čitam da ima slabije osvetljenje po danu
2.SAMSUNG GALAXY A6 PLUS - jeftinija opcija, mada nisam siguran da vredi i da može prineti gornjem
3.SAMSUNG GALAXY S8 PLUS - malo prelazi budžet, a i dalje ne znam da li je bolji od prve opcije
Bilo kakav savet o nekom drugom telefonu ću takođe uzeti u obzir. Nadam se da sam bio precizan i da ćete mi pomoći da ne pogrešim, bar ne puno