Futrole za mobilni
Futrole za mobilni
Sta mislite ljudi....futrolice koje imaju u sebi magnet u vratima....da li one stete telefonu?da li tel ima ometanja u prijemu signala,da li moze da zeza zvucnik i ekran!?
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
nekako mi malo nelogicno deluje....ja sam dobio futrolu sa magnetom uz p910,pa sad....sto bi oni to pakovali ako ima nekakav stetni uticaj,a plus bi im sigurno bila jevtinija futrola koja se kopca na cicak!
tako da mislim da nema nikakve veze,tojest kad malo bolje razmislim,sve telefone koje sam imao sam uvek drzao u takvim futrolama,osim 3650(iz ochiglednih razloga
),i nijednom nista ne fali!
tako da mislim da nema nikakve veze,tojest kad malo bolje razmislim,sve telefone koje sam imao sam uvek drzao u takvim futrolama,osim 3650(iz ochiglednih razloga

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
pa zato sto 3650 koliko god da je lep i originalan,ako ga stavis u bilo koju futrolu osim one kondom providne navlakushe izgleda ogromno!njega sam nosio u dzepu od ranca ili u rukama pa mu nije trebala futrola!bas sam voleo taj fon,nisam ga ispustao iz ruku!
ukratko,nemoze nista da se desi od futrole i ajde sad ba batalimo ovu raspravu,posto vec postaje besciljna....
ukratko,nemoze nista da se desi od futrole i ajde sad ba batalimo ovu raspravu,posto vec postaje besciljna....
- Doolentije
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 03. Mar 2006. 13:34