Samsung P730
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Samsung P730
Kupio sam ovih dana Samsung P730. Naravno,dobio sam i DATA kabl. Ali, problem je sto kad instaliram sve trazeo,i prikljucim telefon, on mi trazi driver koji ne postoji nigde na CD-u. Takodje, pokusao sam povezivanje i preko IrDA, prepozna ga, ali mi izbaci poruku tipa da moj telefon ne dozvoljava bilo kakvu konekciju.Zatim sam probao i sa Samsungom e-310, i prijavljuje isti problem. Da li je neko imao slicno iskustvo i kako to da resim?Hvala
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
Nemam isti telefon, u pitanju je z500, ali od istog je proizvodjacha..
Problem je bio nalik tvom, ne setjam se tachno koji driver mi je trazio, ipak je to bilo pre vishe od 7 meseci.. Elem, poshto nisam znala u chemu je problem, pokushavala sam da ga otklonim tako shto tju restartovati komp, telefon, chak sam proveravala da li mi DATA kabl uopshte radi, kao i USB port na kompu.. Medjutim, poshto mi to nije pomoglo probala sam da reinstaliram drivere da vidim ima li vajde od toga.. Uninstalirala sam ih, ponovo instalirala (ovaj put ne zevajutji okolo vetj pazljivo gledajutji shta i kako radim), i na moju sretju uspelo je
Zato ti kazem da probash i ti, ne moze da shkodi..
A shto se tiche mp3 reprodukcije nije bilo nikakvih problema, chak sam se i odushevila kad sam prvi put pustila neku moju pesmu na telefonu, jer slusham metal, pa iz toga delimichno mozesh zakljuchiti kakva je ta muzika bila..
nije bilo shushtanja niti ikakvih znakova da tje mi zbog toga uskoro riknuti zvuchnik 
Problem je bio nalik tvom, ne setjam se tachno koji driver mi je trazio, ipak je to bilo pre vishe od 7 meseci.. Elem, poshto nisam znala u chemu je problem, pokushavala sam da ga otklonim tako shto tju restartovati komp, telefon, chak sam proveravala da li mi DATA kabl uopshte radi, kao i USB port na kompu.. Medjutim, poshto mi to nije pomoglo probala sam da reinstaliram drivere da vidim ima li vajde od toga.. Uninstalirala sam ih, ponovo instalirala (ovaj put ne zevajutji okolo vetj pazljivo gledajutji shta i kako radim), i na moju sretju uspelo je

Zato ti kazem da probash i ti, ne moze da shkodi..
A shto se tiche mp3 reprodukcije nije bilo nikakvih problema, chak sam se i odushevila kad sam prvi put pustila neku moju pesmu na telefonu, jer slusham metal, pa iz toga delimichno mozesh zakljuchiti kakva je ta muzika bila..

..dnt judge by the Looks..
-beautifuL_bLack-
-beautifuL_bLack-
pricam ja ali nemam kome...
dati tolike pare za sminku i opcije koje vec imaju telefoni drugih proizvodjaca po par meseci...pa to stvarno ne mogu da shvatim...inace,imao sam bezbroj telefona (i samsungovih naravno) i uvek je samo samsung imao neke 3pove koje nisam nikad razjasnio...al',ok...ukusi su razliciti...

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 03. Jan 2006. 14:56