total remote control...

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ako je .sis aplikacija onda moze samo na Symbian telefon da se instalira a cisto sumnjam da uopste postoji daljinac za K700.Postoji za kompis i neke aplikacije na kompu,znam jer sam i ranije imao a skinuo sam ih sa sajta SE pa,ako ti treba tako nesto,tamo mozes naci!
Pozdrav 8)

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

ima za javu ( k700 ) na mobango.com , samo neznam da li radi 8) javi ako radi
rocK for ever

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

rocK, bio sam na tom sajtu i javlja da je taj program izbrisan ili premesten tj. ne mogu nikako da ga skinem da bi ga probao, ako ga neko vec ima neka kaze da li radi ili neka mi ga posalje na mejl
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

upravo sam i ja gledao i izgleda da nema jer su uglavnom svi psilocovi tj. za symbian telefone ,medjutim bilo ih je vise ja nisam sve probao , takodje , ja sam prije mozda 2 mjesecagledao i bio je program pod opisom "the only java ir remote control" ,trazi dalje , i ako nadjes molim te javi ,a ako i ja nadjem javiti cu
rocK for ever

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

"the only java ir remote control" na taj sam i ja mislio, cim sa glavne stranice kliknes u donjem delu na aplikacije pojavice ti se lista sa tim programom ali onda kad kliknes na njega javice da ga vise nema na toj stranici!
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

normalno da moze i na druge telefone, mislim (nisam siguran) da sam negdje na k750 vidio taj program

sda
Banned
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 10:34

Post od sda »

p delboy sta pricas tu misslim proveri pa kazi inacei mene interesuje taj program javite mi na PM ali meni su veoma zainteresovani ljudi za SE rekli da nepostoji ir remote za k700 ani za k750ako najdete javite ....

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Sumnjam da program ima i za javu,ali ako ima,sto niko ne pise da li zaista i radi?
Za Symbian ima vec dugo vremena,ali isto niko nije spomenuo da li je zaista imao srece pri radu.Ja na Nokii 6600 nisam imao srece iako je program bio instaliran uspesno :smutny:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

na K750i postoji opcija remote kontrol i kada se akivira "pali" se bluetooth i trazi devices...e sad,sta to znaci...niti znam niti me zanima...inace opcija se nalazi u entertainment.... :wink:

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Opcija je u Organizer & Tools,a sluzi za daljinsko upravljanje uredjajima koji su navedeni u aplikaciji: Presenter,Media Player,Desktop
Funkcija je po meni malo besmislena,ali recimo imate mogucnost kontrole kompa preko bluetootha(moras imati adapter uparen).Nisam probao a i nemam neku zelju :uhuh: :uhuh:

sda
Banned

Post od sda »

e momci moci ovde se pirca o IR a ne o blueooth ... Green - moj ortak ima nokiu 6600 i imataj ir remote i sve mu odlicno radi skini je preko telefona tako je on uradio a ne preko kompa ....

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

@ sda,odavno vise ne koristim 6600,a i da je koristim jos uvek,ne bih skidao preko telefona,jer nisam imao aktiviran gprs od strane operatera(nije mi trebao,a ni sad mi ne treba).
Znam likove koji su uspesno koristili IR remote sa 6600,ali mislim da i nije nesto revolucionarno.Zgodno je recimo da se malo zezas po kaficima i menjas kanale bezveze,a niko ne zna sta se dogadja! :D

sda
Banned

Post od sda »

PA vidis meni to treba bas zbog toga i nesto slicno .... al ja imam k750i i nigde nemogu da nadem taj ir remote za moj fon o tome je prica pa ako neko zna neka obavesti mada mislim da nepostoji

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

...na neki fontel radi a na neki nece iako je uspesno instaliran a i moras da budes na istoj horizontalnoj liniji sa uredjajem kojim ga spajas sto i nije bas bajno :uhuh:
Poslednja izmena od fain2daniel u Pon, 08. Maj 2006. 20:22, izmenjeno 1 put ukupno.
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

pigy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 12:29

Post od pigy »

Moracu vise da potrazim, ali jel neko bar zna u opste postoji li java aplikacija, bilo bi mnogo dobro da ima :D

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
:: LG Optimus L7 II
:: Samsung GT-C3322

Post od nevidljivi »

Ja bih takođe voleo da nađem taj program pošto od skora imam K700, čuo sam i ja da postoji verzija za K700, ako neko slučajno nađe neka javi, pozdrav.
Ghost

pigy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 12:29

Post od pigy »

Trazio sam po netu, te ima, te nema, ali ja cu biti uporan. Ako ga slucajno nadjem, javljam... :unsure:

schonne
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 31. Jan 2006. 14:39

Post od schonne »

:D ako hocete Bluetooth Remote Control 2.10 imate ga na ovom linku
http://developer.sonyericsson.com/site/ ... p_misc.jsp

altas
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 19. Jan 2006. 15:39

Post od altas »

Sam hardver obicnih telefona i platforma se bitno razlikuje od smart (symbian) telefona. IR na smart telefonima radi na frekvencijama koje odgovaraju daljinskim upravljacima, dok kod obicnih telefona rade na nesto nizim, tako da i ako postoji J2ME aplikacija, ne bi nikako funkcionisala. I da, ne postoji niti ce postojati IR remote za dumb telefone!
Dzaba trosite vreme...

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Kao sto kaze altas, IR na k750 ima jako mali domet pa cak i da ima java ir remote ne bi bio koristan jer trebate doci pored televizije da bi ste promenili kanal. Tako da zaboravite. Znam takodje da p800 (a najverovatnije i p900,p910...) imaju jako veliki domet, ima takodje i program pa na njima lepo funkcionishe.

poz 8)

Odgovori