Pitanja komada 2 za 6600

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
lizard
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 20. Dec 2004. 19:33

Pitanja komada 2 za 6600

Post od lizard »

1.) Melodiju koju koristim za zvono je u ogg formatu. Desava se kada me neko zove da se ta melodija uredno cuje ali kako istekne odredjeno vreme njenog trajanja ukljucuje se Nokia tune. Nece da krene da se ponavlja. Zasto?
2.) Kada mi je telefon otkljucan i ne diram ga treba mu oko 15 sekundi da mu se ekran zacrni sto je sasvim OK. Ali nigde nisam nasao opciju pomocu koje bi to vreme postavio na 30 sekundi ili vise. Kod drugara koji ima 6630 nalazi se opcija LIGHT TIME OUT koju ja nemam.

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Pa nemas ni 6630! :roll: Jesi mozda pomislio da na 6600 nema tih podesavanja!?Pitacu bas burazera dal se seca moze li ikako to da se podesi ali ako nemas opciju onda...!
Pozdrav 8)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

lizard, ako ne dobijes odgovor od nekoga ovde onda ti je najjednostavniji nacin da skines pdf uputstvo za tvoj telefon i tamo nadjes sta te zanima

pozdrav

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

1. prebaci tu melodiju u memoriju telefona pa je onda postavi za zvono 8)
2. ne postoje ta podesavanja na 6600 :wink:

lizard
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 20. Dec 2004. 19:33

Post od lizard »

nbnebojsa, pa to sam odmah uradio i opet se desava isto. Sada sam je prebacio u WAV format i tu radi kako treba.

Lomnica_city, naravno da sam pomislio ali mi to i dalje deluje nelogicno.

max_power
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 02. Nov 2005. 15:20

Post od max_power »

Brate a to sa svetlom, kakvi 15s. meni na mojoj 6600 to ostaje ukljuceno 7-8 sekundi i mrak!!
e da je 15.....

Odgovori