Screen saver na Tim-ovoj 6630?!?!?

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
glidder
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 31. Okt 2005. 14:29

Screen saver na Tim-ovoj 6630?!?!?

Post od glidder »

Epa evo ovako ja sam ponosni vlasnik gore pomenutog telefona medjutim interesuje me da li i kako mogu da postavim neki screen saver a da to naravno nije onaj Tim-ov?
I koji progrram da koristim za zakljicavanje slika i videa kao i da li neko ima full verziju FS caller ID-a?

brd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 05. Dec 2005. 23:24

Post od brd »

Tools-Themes-Options-Edit-Scren saver i u promenis na neki drugi.Mozda moze i na neki dugi nacin,ali ovako sigurno moze

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

Ne moze tako. Imas samo opciju da umesto tima stavis ili da ti stoji datum ili neki text koji sam ispishesh... :cry:

nikoola
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Jun 2005. 02:06

Post od nikoola »

Koliko ja znam treba da se instalira neki program za Screensaver! Ili sam screensaver...

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

screen saveri se moraju instalirati kao i bilo koji drugi program (nazalost) .... ja sam instalirao LargeTime koji pokazuje mnogo veci sat od onog Nokijinog i ima ooooogromne piktograme za propusten poziv, poruku... tako da ne postoji mogucnost da ne primetis ako nesto stigne 8)

pozdrav

maraja
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 16. Sep 2005. 16:34

Post od maraja »

uglavnom treba da flešuješ aparat, da ti skinu sve to što je od tim-a ostalo...i radiće ti sve ;)

dok sam imala tim-ov softver, nijedan screensaver nije radio...jednostavno ispiše aplication error..
It dosen't matter now to me cause I lost my baby.
Nothing means that much to me without my baby anyway.

krshija
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 15. Nov 2004. 00:10

Post od krshija »

Postoji i program za PC koji se zove MBM Wizard, ja sam sa njim promenio Screensaver bez fash-a, sw5.03.08

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Menu/Tools/Themes/Options/Edit i ukljucis Date and time
Ako instaliras ScreenSaver i pustis ga da radi kad god ne diras tel baterija ti nece bas dugo drzati !!!
...shit happens... keep d smile!

mitar
Banned
Pridružio se: Ned, 23. Jan 2005. 15:45
Kontakt:

Post od mitar »

i ja imam timovu nokiju.imas screensavere na symbianx.com.
ali pvo moras da instaliras screensaver pa onda restartujes fon dva puta i onda ides na menu-themes-izaberes temu kojugristis-zatim-edit-screensaver-i izaberes(nokia hands npr.)

nadam se da sam ti pomogao>>
pozzzzzzzz
The Bloody Alboz

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Mitre jel ti koristis gif animaciju za screensaver ili neku aplikaciju (*.sis), ja sam na symbianx-u pronasao gomilu gifova ali nemogu nikako da ih postavim za saver
HOX Titanium gray

Odgovori