Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Epa evo ovako ja sam ponosni vlasnik gore pomenutog telefona medjutim interesuje me da li i kako mogu da postavim neki screen saver a da to naravno nije onaj Tim-ov?
I koji progrram da koristim za zakljicavanje slika i videa kao i da li neko ima full verziju FS caller ID-a?
screen saveri se moraju instalirati kao i bilo koji drugi program (nazalost) .... ja sam instalirao LargeTime koji pokazuje mnogo veci sat od onog Nokijinog i ima ooooogromne piktograme za propusten poziv, poruku... tako da ne postoji mogucnost da ne primetis ako nesto stigne
Menu/Tools/Themes/Options/Edit i ukljucis Date and time
Ako instaliras ScreenSaver i pustis ga da radi kad god ne diras tel baterija ti nece bas dugo drzati !!!
i ja imam timovu nokiju.imas screensavere na symbianx.com.
ali pvo moras da instaliras screensaver pa onda restartujes fon dva puta i onda ides na menu-themes-izaberes temu kojugristis-zatim-edit-screensaver-i izaberes(nokia hands npr.)
Mitre jel ti koristis gif animaciju za screensaver ili neku aplikaciju (*.sis), ja sam na symbianx-u pronasao gomilu gifova ali nemogu nikako da ih postavim za saver
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.